Από διοικητική υπάλληλος μόνιμη καθηγήτρια στο ΕΜΠ η Μπέτυ Μπαζιάνα

Από διοικητική υπάλληλος μόνιμη καθηγήτρια στο ΕΜΠ η Μπέτυ Μπαζιάνα (ΦΕΚ)

Η σύντροφος του πρωθυπουργού Περιστέρα Μπαζιάνα ανήκει πλέον στο Εργαστηριακό Διδακτικό Προσωπικό του ΕΜΠ, σύμφωνα με ΦΕΚ που δημοσιεύθηκε τη Μεγάλη Δευτέρα.

Υπενθυμίζεται ότι η κυρία Μπαζιάνα, όπως είχε ανακοινωθεί με το ΦΕΚ 496/30-5-2017 εργαζόταν στο πανεπιστήμιο ως διοικητική υπάλληλος.


Δείτε το νέο ΦΕΚ με το οποίο εντάσσεται στο Εργαστηριακό Διδακτικό Προσωπικό:

Ένταξη μονίμου υπαλλήλου, σε θέση της κατηγορίας Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού (Ε.ΔΙ.Π.). 

Η μόνιμη υπάλληλος του Ιδρύματος, Μπαζιάνα Περιστέρα του Αχιλλέα, εντάσσεται σε οργανική θέση της κατηγορίας Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού (Ε.ΔΙ.Π) και σε μόνιμη θέση της Α ́ βαθμίδας, ΠΕ Κατηγορίας, του Τομέα «Επικοινωνιών, Ηλεκτρονικής και Συστημάτων Πληροφορικής» της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Ε.Μ. Πολυτεχνείου.

Η ως άνω οργανική θέση ένταξης συνιστάται με μετατροπή της οργανικής θέσης που κατέχει.

(Αριθμ. βεβ. Γ.Δ.Ο.Υ. / Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων: 61/3.1.2018).

Υπενθυμίζεται πως έως τώρα η κυρία Μπαζιάνα ήταν διοικητική υπάλληλος του ΕΜΠ, μετά από δική της αίτηση. Σύμφωνα με το ΦΕΚ 496/30-5-2017, η Περιστέρα Μπαζιάνα εντάχθηκε στους διοικητικούς υπαλλήλους του ΕΜΠ ως υπάλληλος πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στον χώρο της Πληροφορικής.

Σύντομο Βιογραφικό

Η Μπέττυ (Περιστέρα) Μπαζιάνα έλαβε το Διδακτορικό Δίπλωμα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Υπολογιστών από το Ε.Μ.Π. το 2008. Από το 2014 εργάζεται στη ΣΗΜΜΥ ως αποσπασμένο προσωπικό, ενώ το 2017 εντάχθηκε οργανικά σε αυτή.

Την περίοδο 2000–2002 διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης του Πανεπιστημίου Πατρών. Από το 2002 συνεργάζεται επιστημονικά με το Ε.Μ.Π. Κατά τα ακαδημαϊκά έτη 2015-2016 και 2016-2017 διατέλεσε έκτακτο διδακτικό προσωπικό και δίδαξε αυτοδύναμα στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Από το 2016 διδάσκει αυτοδύναμα στο Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ως διδακτικό προσωπικό βάσει του Π.Δ. 407. Από το 2017 διδάσκει ως έκτακτο διδακτικό προσωπικό στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών του Τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιά. Επίσης, από το 2017 είναι επισκέπτρια καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων του Πεκίνου, Κίνα (Beijing University of Post and Telecommunications).

Έχει περισσότερες από 50 δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά, συνέδρια με κριτές και κεφάλαια βιβλίων.

Ερευνητικά Ενδιαφέροντα

Οπτικές επικοινωνίες, αρχιτεκτονικές και πρωτόκολλα μετάδοσης σε δίκτυα οπτικών ινών, μαθηματική μοντελοποίηση και βελτιστοποίηση απόδοσης, και εξομοίωση τηλεπικοινωνιακών συστημάτων

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr