ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Φοιτήτριες ξυλοκόπησαν συμφοιτήτριά τους μέσα στο αμφιθέατρο (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Φοιτήτριες ξυλοκόπησαν συμφοιτήτριά τους μέσα στο αμφιθέατρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκλονίζει ο ξυλοδαρμός νεαρής φοιτήτριας στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής από δύο συμφοιτήτριές της σε αμφιθέατρο της σχολής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (ΔΠΘ).

  • Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε φοιτήτρια των ΤΕΦΑΑ στο Δημοκρίτειο
  • Συμφοιτήτριες της, της έκαναν παρατήρηση για τα νύχια της! Όταν ζήτησε τον λόγο την ξυλοκόπησαν και έφυγαν
  • "Άντε μωρή τράβα στην πόλη σου", της είπαν πριν της επιτεθούν
  • “Με άφησαν χτυπημένη και όταν συνήλθα είδα τα αίματα και κάλεσα μόνη μου ασθενοφόρο”
  • “Ο καθηγητής μου ήρθε στο νοσοκομείο και μου είπε να μη δοθεί έκταση στο γεγονός”
  • Ο εφιάλτης συνεχίζεται λέει η Ματίνα: "Μαζεύονται κάθε μέρα, κοροϊδεύουν και φτύνουν"
  • Οι δύο φοιτήτριες συνελήφθησαν, το θύμα θα υποβάλλει μήνυση και σε βάρος του καθηγητή

Μνήμες από την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη ξυπνούν μετά την καταγγελία φοιτήτριας στα ΤΕΦΑΑ στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, σύμφωνα με την οποία η κοπέλα ξυλοκοπήθηκε άγρια από συμφοιτήτριές της για ασήμαντη αφορμή.


Το περιστατικό σύμφωνα με την καταγγελία της Ματίνας Παππά σημειώθηκε διάρκεια πρόβας παραδοσιακών χορών στο αμφιθέατρο της Σχολής.

“Μου είπαν ότι απαγορεύεται να χορέψω με βαμμένα νύχια κι εγώ απλώς ρώτησα ποιος είναι ο λόγος ή αν το λέει κάποιος νόμος αυτό και ότι έχω καθηγητή να μου κάνει τέτοιες παρατηρήσεις και όχι συμφοιτήτριές μου. Εκεί μου απάντησαν ότι κουμάντο κάνουν αυτές και κανένας άλλος και ο καθηγητής τους έχει δώσει το δικαίωμα να κάνουν κουμάντο” είπε η φοιτήτρια μιλώντας στον ΑΝΤ1.

"Άντε μωρή τράβα στην πόλη σου τα Γιάννενα που θα μας μάθεις να χορεύουμε, μ@λακισμένη, πουτ@να" της είπαν πριν της επιτεθούν σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε η φοιτήτρια μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του star.

Οι δύο φοιτήτριες σύμφωνα με την καταγγελία στη συνέχεια επιτέθηκαν στη Ματίνα και άρχισαν να τη χτυπούν μέχρι που έχασε τις αισθήσεις της.

"Μια από τις δύο κοπέλες μου επιτέθηκε προσπάθησα να αντιδράσω, δεν μπόρεσα, η άλλη κοπέλα ήρθε από πίσω, δεν την κατάλαβα" λέει περιγράφοντας τη φρίκη που έζησε.

“Με έσπρωξαν από τα σκαλοπάτια, χτύπησα, έπεσα, με έριξαν πάνω στα καθίσματα του αμφιθεάτρου. Με άφησαν εκεί ενώ εγώ ήμουν χτυπημένη, έφυγαν και όταν συνήλθα αντιλήφθηκα τα αίματα και τα λοιπά που είχα πάνω μου, κάλεσα μόνη μου ασθενοφόρο, και μεταφέρθηκα στις πρώτες βοήθειες στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής...”, περιγράφει η φοιτήτρια.

Η Ματίνα Παππά νοσηλεύτηκε για τρεις μέρες στο νοσοκομείο ενώ χρειάστηκαν δύο εβδομάδες για να αναρρώσει πλήρως. Είχε χτυπήματα σε αυχένα, χέρια και πόδια.

Η φοιτήτρια καταγγέλλει και προσπάθεια συγκάλυψης από καθηγητή της σχολής, ο οποίος όπως υποστηρίζει την επισκέφτηκε στο νοσοκομείο και το μόνο που της είπε ήταν να μη δώσει έκταση στο θέμα για να μην πληγεί η εικόνα της σχολής.

“Με ρώτησε αν είμαι καλά, βλέποντας με στο κρεβάτι, στην πορεία όμως μου είπε ότι απλά δεν θέλει να πάρει έκταση όλο το γεγονός. Από κει και πέρα δεν ήρθε ξανά στο νοσοκομείο όσο νοσηλευόμουν” λέει στον ΑΝΤ1 η Ματίνα Παππά για τον καθηγητή της.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Η φοιτήτρια τελικά κατήγγειλε το περιστατικό και η υπόθεση πήρε τη δικαστική οδό.

Οι δύο κοπέλες συνελήφθησαν μετά την καταγγελία, ενώ η κοπέλα αναμένεται να καταθέσει μήνυση και σε βάρος του καθηγητή της, που προσπάθησε να αποσιωπήσει τον ξυλοδαρμό.

Ο εκφοβισμός συνεχίζεται μέχρι σήμερα ισχυρίζεται η καταγγέλλουσα. "Κάθε μέρα κλαίω, κάθε μέρα μαζεύεται η παρέα των κοριτσιών, και να γελάνε, να φτύνουνε, να κοροϊδεύουν και να βρίζουν...", είπε η Ματίνα στο Star.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ο Πρύτανης του Δημοκρίτειου μετά τη δημοσιοποίηση διέταξε ΕΔΕ για το περιστατικό.

Την υπόθεση έφερε στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα Πρώτο Θέμα.

Περισσότερες Φοιτητικές Καταγγελίες μπορείτε να δείτε εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr