Καθηγητής ΑΕΙ παραιτείται on air: «Δεν θα συνεχίσω εσώκλειστος, παγιδευμένος σε ένα ψηφιακό κελί»

Καθηγητής ΑΕΙ παραιτείται on air: «Δεν θα συνεχίσω εσώκλειστος, παγιδευμένος σε ένα ψηφιακό κελί που έχτισε η Κεραμέως»

Την πρόθεσή του να αποχωρήσει από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, προαναγγέλλοντας την παραίτησή του από τα έδρανα του Πανεπιστημίου, αποκάλυψε στον «αέρα» ο καθηγητής Νομικής, Κωνσταντίνος Βαθιώτης.

Αναλυτικότερα, με παρέμβασή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus FM, ο κ. Βαθιώτης δείχνει την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, ως τον λόγο που αποχωρεί από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, καθώς, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, αποτελεί όργανο μιας παγκόσμιας συνωμοσίας.


«Ήρθε σήμερα η ώρα του τελευταίου μαθήματός μου, το οποίο δεν θα διεξαχθεί ούτε στο αμφιθέατρο ούτε μπροστά στην αισχρή τηλεοθόνη, στο ψηφιακό κελί που έχτισε η κ. Κεραμέως ακολουθώντας τις παγκόσμιες σατανικές οδηγίες. Το μάθημα το τελευταίο θα διεξαχθεί ενώπιον των αυτιών των ακροατών σας», ανέφερε ο καθηγητής.

«Το μάθημα αυτό είναι η προαναγγελία τής εντός ολίγων ωρών παραιτήσεώς μου από τη θέση του αναπληρωτή καθηγητή Ποινικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του ΔΠΘ», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Κάθε λεπτό που χάνεται είναι υπερπολύτιμο και πρέπει ο ελληνικός λαός να καταλάβει πού βρισκόμαστε.

Τα πράγματα δείχνουν ότι επίκειται νέα αναβαθμισμένη επίθεση κατά των Ελλήνων. Δεν μπορώ να συνεχίσω εσώκλειστος, παγιδευμένος σε ένα ψηφιακό κελί.

Αρνούμαι να αυτοεξευτελίζομαι με αυτόν τον τρόπο», κατέληξε ο καθηγητής Νομικής.

Σχεδόν οι μισοί φοιτητές του ΑΠΘ είναι «αιώνιοι» – Το τμήμα που κατέχει την «πρωτιά»

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr