TEDxAUAthens: Το Survival Kit για τους φετινούς TEDxsters!

TEDxAUAthens: Το Survival Kit για τους φετινούς TEDxsters!

Οι μέρες πέρασαν αστραπιαία… πλέον μένουν μόνο λίγες ΩΡΕΣ μέχρι το φετινό TEDxAUAthens! 

Έχεις κλείσει το εισιτήριο σου; Έχεις κάνει την αίτηση σου για τα workshops που θα διεξαχθούν κατά το event; 


Είσαι έτοιμος να βιώσεις το SERENDIPITY από όλες του τις εκφάνσεις!

Εμείς, θα σου δώσουμε κάθε συμβουλή και tip που χρειάζεσαι ώστε να ζήσεις την πιο υπέροχη TEDx εμπειρία!  

  • Το πρωινό της 4ης Μαΐου λοιπόν, θα πάρεις το εισιτήριο σου ανά χείρας ή το κινητό σου -στο οποίο θα το έχεις αποθηκεύσει- και θα έρθεις στην ΟΤΕAcademy! (Πέλικα & Σπάρτης 1, 15122, Μαρούσι Αττικής)  
  • Πώς θα έρθεις στο event; Η OTEAcademy βρίσκεται σε απόσταση μόλις 10 λεπτών περπάτημα από τον σταθμό του ηλεκτρικού «Νερατζιώτισσα», από την πλευρά του Υπουργείου Παιδείας. Εάν πάλι έρθεις με αυτοκίνητο, μην αγχωθείς για το που θα παρκάρεις, καθώς θα είναι διαθέσιμο το πάρκινγκ της OTEAcademy!

  • Εναλλακτικά, αν θες να καταφτάσεις κερδίζοντας τις εντυπώσεις, αναζήτησε τα escooter που θα διατίθενται δωρεάν για τους TEDxsters στον σταθμό «Νερατζιώτισσα». 
  • Το registration διαρκεί από τις 10:00 ως τις 11:00 οπότε… be on time! Εκεί θα πάρεις το badge, με το οποίο θα μπορείς να κινείσαι στους χώρους διεξαγωγής του event! Θα πάρεις και την Delegate Bag στην οποία θα βρεις διάφορα goodies, σνακ και εκπλήξεις!!!
  • Το πρόγραμμα του event θα βρίσκεται τυπωμένο στο πίσω μέρος του badge σου για να ανατρέχεις όποτε θέλεις, αλλά και στο booklet του φετινού event, στο οποίο θα βρεις πολλές ακόμα πληροφορίες για το TEDxAUAthens! 
  • Στα TEDx events οι θέσεις δεν είναι αριθμημένες. Σκοπός αυτού είναι οι ακροατές να αλλάζουν θέσεις σε κάθε session ώστε να βιώσουν την TEDx εμπειρία από διαφορετικές οπτικές γωνίες! 
  • Μην ξεχνάς, να σέβεσαι τον εαυτό σου αλλά και τους γύρω σου! Κατά τη διάρκεια των ομιλιών, έχε το κινητό σου στο αθόρυβο και βγάλε τις φωτογραφίες που θέλεις χωρίς φλας! Επίσης, η βιντεοσκόπηση από τον χώρο του αμφιθεάτρου απαγορεύεται. Λίγο μετά το event θα μπορείς να απολαύσεις ξανά όλες τις ομιλίες online! 
  • Σε κάθε διάλειμμα θα σερβίρονται καφές, αναψυκτικά, φαγητό και πολλές λιχουδιές!  
  • Καθ’ όλη τη διάρκεια του event θα υπάρχουν στο χώρο διάφορα περίπτερα των συνεργατών μας στα οποία θα μπορείτε να ενημερωθείτε για  ποικίλα θέματα! 
  • Για οποιαδήποτε απορία έχεις, μην διστάσεις να ρωτήσεις κάποιον από τους εθελοντές μας, οι οποίοι θα βρίσκονται σε όλους τους χώρους και με χαρά θα σε κατευθύνουν αναλόγως!  
  • Φυσικά περιμένουμε να δούμε τις εντυπώσεις σας από το event και για αυτό μην ξεχνάς όταν ποστάρεις κάτι να χρησιμοποιείς τα official hashtags μας: #TEDxAUAthens2019 #ArtOfTheUnexpected #SerendipityEvent  
  • Μετά το τέλος των ομιλιών, μην φύγεις! Ακολουθεί party, το οποίο… δεν πρέπει να χάσεις! 

Για όλα τα υπόλοιπα έχει φροντίσει η ομάδα του TEDxAUAthens! 

Σε περιμένουμε για ένα μοναδικό TEDx event! 

Οι 10 ομιλητές που θα πλαισιώσουν το TEDxAUAthens 

Tα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr Χορηγός Επικοινωνίας του TEDxAUAthens 2019 

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr