Φοιτητές ΑΠΘ, παρουσιάζουν, Formula Show, μονοθέσιο, αγωνιστικό, εικόνες, βίντεο Φοιτητές του ΑΠΘ παρουσιάζουν σε Formula Show το μονοθέσιο αγωνιστικό που έφτιαξαν [εικόνες/βίντεο]

Φοιτητές του ΑΠΘ παρουσιάζουν σε Formula Show το μονοθέσιο αγωνιστικό που έφτιαξαν [εικόνες/βίντεο]

Η ART παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στους αγώνες στην πίστα του Fiorano στην Ιταλία. 

Τα τελευταία εφτά χρόνια η ART μετράει 8 επιτυχημένες συμμετοχές στους αγώνες της Formula SAE, ενώ της έχουν απονεμηθεί αρκετά βραβεία.


«2o Thessaloniki Formula Show» 

Την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 11:00 με 20.00, στην Πλατεία Αριστοτέλους, θα πραγματοποιηθεί μία εντυπωσιακή εκδήλωση, με τίτλο «2o Thessaloniki Formula Show» που διοργανώνεται από την ομάδα ART του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου. 

Πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχόμενη φορά και πρόκειται για μια  ζωντανή επίδειξη σε ειδικά διαμορφωμένη πίστα, του ανανεωμένου μονοθέσιου ART-14, με το οποίο η ομάδα του ΑΠΘ απέσπασε βραβεία και σημαντικές διακρίσεις σε διεθνείς διαγωνισμούς.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα, μεταξύ άλλων, να φωτογραφηθεί με το πετυχημένο μονοθέσιο ART-12, το οποίο θα διαμορφωθεί ως προσομοιωτής για τους μικρότερους fan της ομάδας.

Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο επαγγελματίας οδηγός αγώνων μοτοσυκλέτας, Βασίλης Ορφανός (Rally Dakar-2003 Winner), ο οποίος θα πραγματοποιήσει ζωντανή επίδειξη με τη μηχανή του εντός της πίστας, καθώς και τηλεκατευθυνόμενα Buggies από την πίστα των Σερρών που θα εκτελούν άλματα εντός διαμορφωμένης πίστας.

Η Aristotle Racing Team μας προσκαλεί στο 2o Thessaloniki Formula Show:

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr