ΑΠΘ, Ομάδα 40 ατόμων, επιτέθηκε, καδρόνια, φοιτητές ΔΑΠ ΑΠΘ: Στο νοσοκομείο τρεις φοιτητές της ΔΑΠ μετά από επίθεση που δέχτηκαν

ΑΠΘ: Στο νοσοκομείο τρεις φοιτητές της ΔΑΠ μετά από επίθεση που δέχτηκαν

Ομάδα περίπου 30-40 ατόμων που πρόσκεινται στον αναρχικό χώρο επιτέθηκαν με καδρόνια σε φοιτητές, μέλη της παράταξης ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

Είσαι Φοιτητής στο ΑΠΘ; Κάνε LIKE στην σελίδα «Ενημέρωση φοιτητών ΑΠΘ» για να είσαι πάντα ενημερωμένος για όλα τα φοιτητικά νέα του Πανεπιστημίου!


Επίθεση από ομάδα περίπου 30-40 ατόμων που πρόσκεινται στον αναρχικό χώρο δέχθηκαν μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στο κτήριο της Σχολής Θετικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ).

Οι φοιτητές κάθονταν στα τραπέζια της παράταξης όταν δέχθηκαν την επίθεση από τους «γνωστούς-αγνώστους», με αποτέλεσμα τρεις φοιτητές να διακομιστούν σε νοσοκομείο της πόλης και να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr, και στους τρεις έγιναν ράμματα στο κεφάλι, ενώ δύο από τους τραυματίες πήραν ήδη εξιτήριο.

«Ομάδα αναρχικών και μελών της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, πολλούς από τους οποίους τους γνωρίζουμε, επιτέθηκαν με καδρόνια στους φοιτητές της ΔΑΠ, και χωρίς να έχει προηγηθεί αφορμή "άνοιξαν" τρία κεφάλια», δήλωσε στη Voria.gr ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, Θ.Καραγιάννης.

Περισσότερα νέα για το ΑΠΘ ΕΔΩ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr