Επεισόδια εν' όψη φοιτητικών εκλογών στο ΑΠΘ - Κουκουλοφόροι με ρόπαλα μπήκαν στο πανεπιστήμιο  Επεισόδια εν' όψη φοιτητικών εκλογών στο ΑΠΘ - Τραυματίστηκαν 4 φοιτητές!  [ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ]

Τραυματίστηκαν 4 φοιτητές - Επί τόπου η αστυνομία

Ένταση και επεισόδια σημειώθηκαν στο ΑΠΘ, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι φοιτητικές εκλογές για την ανάδειξη νέων διοικητικών συμβουλίων των φοιτητικών συλλόγων. Άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπά τους μπήκαν στο χώρο του πανεπιστημίου, κρατώντας ρόπαλα και κράνη στα χέρια, προκάλεσαν ζημιές και συγκρούστηκαν με φοιτητές. Σύμφωνα με πληροφορίες από την παράταξη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, τέσσερα μέλη της τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία. Γύρω από το Πανεπιστήμιο έχει αναπτυχθεί αστυνομική δύναμη.

Περίπου 40 κουκουλοφόροι με ρόπαλα στα χέρια έκαναν την εμφάνισή τους μέσα και έξω από το πανεπιστήμιο και ήρθαν σε συμπλοκή με άλλους φοιτητές.


Στη Γεωπονική Σχολή, οι κουκουλοφόροι άρχισαν να σπάνε τραπέζια και να προκαλούν ζημιές. 

ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

 video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Σύμφωνα επίσης με το thestival, η ομάδα των κουκουλοφόρων κινήθηκε απειλητικά και σε άλλες σχολές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Ειδικότερα, φθορές προκλήθηκαν και στην Πολυτεχνική Σχολή, όπου αυτή τη στιγμή έχει διακοπεί η εκλογική διαδικασία.

Γύρω από το Πανεπιστήμιο έχει αναπτυχθεί αστυνομική δύναμη.

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr