Φοιτητής έπεσε θύμα ληστείας εντός του ΑΠΘ υπό την απειλή μπαλτά

Φοιτητής έπεσε θύμα ληστείας εντός του ΑΠΘ υπό την απειλή μπαλτά

Άλλο ένα περιστατικό βίας μέσα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Στη Θεσσαλονίκη, μια συμμορία Αλγερινών, οπλισμένοι με μπαλτά επιτέθηκαν σε 18χρονο μέσα στους χώρους του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για να τον ληστέψουν.

Το άγριο περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής.


Ο νεαρός βρισκόταν εντός του ΑΠΘ, όταν ξαφνικά του επιτέθηκαν και με την απειλή του μπαλτά του ζήτησαν να του δώσουν ό,τι είχε πάνω του λέγοντάς του «Δώσε μας ό,τι έχεις για να μην σε κομματιάσουμε».

Ο 18χρονος αρχικά αρνήθηκε και τότε οι δύο αλλοδαποί όρμησαν πάνω του, τον έριξαν στο έδαφος και άρχισαν να τον χτυπούν ενώ ο τρίτος συνεργός του κόλλησε τον μπαλτά στον λαιμό για να τον ακινητοποιήσει.

Οι δράστες, αφού άρπαξαν το κινητό του, χάθηκαν στο σκοτάδι, όμως μετά την καταγγελία του θύματος, οι αστυνομικοί κατάφεραν λίγη ώρα αργότερα να εντοπίσουν τον έναν από τους τρεις ληστές, έναν Αλγερινό ηλικίας 27 ετών.

Σύμφωνα με τον 18χρονο, όπως γράφει το Πρώτο Θέμα ο συλληφθείς ήταν και αυτός που είχε τον μπαλτά. Οι έρευνες και για τον εντοπισμό των άλλων δύο ληστών συνεχίζονται.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr