Νέα μέλη αναζητά η φοιτητική εθελοντική ομάδα Co.Mv.o.S - Έχεις ιδέες που αφορούν τη βελτίωση της ακαδημαϊκής κοινότητας;

Νέα μέλη αναζητά η φοιτητική εθελοντική ομάδα Co.Mv.o.S*-Cooperation and Motivation of Students

Είσαι άτομο με όρεξη για εθελοντικη προσφορά; Έχεις ιδέες που αφορούν τη βελτίωση της ακαδημαϊκής κοινότητας; Θες να αξιοποιήσεις δημιουργικά τον χρόνο σου στην καραντίνα; Ή μήπως επιθυμείς να αποκτήσεις νέες ικανότητες και να βελτιώσεις τον εαυτό σου μέσω του εθελοντισμού;

Πρωταρχικός στόχος της εθελοντικής ομάδας είναι η βελτίωση της ακαδημαϊκής κοινότητας και κύριος σκοπός η εξέλιξη σε όλες τις πτυχές της ζωής.


Αν θέλεις κι εσύ να συνεισφέρεις, να αναπτύξεις τις δεξιότητές σου μέσω του εθελοντισμού, να αξιοποιήσεις δημιουργικά τον χρόνο σου, να γνωρίσεις νέα άτομα με κοινό όραμα, μην χάνεις άλλο χρόνο. Συμπλήρωσε την αίτηση και γίνε μέλος στην ομάδα!

Οι φοιτητές που ενδιαφέρονται να στελεχώσουν την ομάδα θα πρέπει να συμπληρώσουν την ακόλουθη φόρμα και θα ενημερωθούν άμεσα σχετικά με την πρώτη διαδικτυακή συνάντηση γνωριμίας που θα πραγματοποιηθεί:

Η ΦΟΡΜΑ

*Ο Co.Mv.o.S (Cooperation & MotiVation of Students) είναι μία νεοσύστατη ομάδα προπτυχιακών φοιτητών από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια της Ελλάδας: ΕΜΠ, ΑΠΘ και Πανεπιστήμιο Πατρών, με απώτερο σκοπό τη βελτίωση της ακαδημαϊκής πραγματικότητας στην Ελλάδα.

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
facebook: https://www.facebook.com/ComvosUni
instagram: comvos_auth

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr