ΣΟΦΕΘ: Η κατάσταση στις εστίες παραμένει εκρηκτική

Νέα ενημέρωση από τον ΣΟΦΕΘ

Αριστοτέλειο Παν. Θεσσαλονίκης: Τι αναφέρει στην ανακοίνωση του ο Σύλλογος Οικότροφων Φοιτητικών Εστιών Θεσσαλονίκης (ΣΟΦΕΘ):

"Η κατάσταση στις εστίες μετά την εμφάνιση των κρουσμάτων παραμένει εκρηκτική!


Έπειτα από συζήτηση των οικότροφων φοιτητών, με σκοπό να διαμορφωθεί ο επικείμενος σχεδιασμός της δράσης μας για να υλοποιηθούν τα δίκαια αιτήματα μας, πραγματοποιήθηκε κινητοποίηση στην πρυτανεία.

Αποτελεί σημαντική κατάκτηση του συλλογικού αγώνα μας η δέσμευση που πάρθηκε από την Πρυτανεία ότι θα πραγματοποιηθούν τεστ για 600 άτομα που όπως πληροφορηθήκαμε θα διεξαχθούν 29 Οκτώβρη λόγω φόρτου εργασίας του ΕΟΔΥ μέχρι τότε.

Επίσης κατακτήσαμε να μας παρασχεθούν ατομικές μάσκες πολλαπλών χρήσεων.

Μέχρι να τελειώσει η διεξαγωγή των τεστ ο σύλλογος μας θα συνεχίσει να διεκδικεί μέτρα για την ασφαλή διαβίωση μας μέσα στην εστία και την προστασία μας από τον ιο, άμεση ιχνηλάτηση των επαφών των κρουσμάτων και ατομικά μέτρα προστασίας για τους φοιτητές

Έτσι προχωράμε στην εξ αναβολής Γενική μας συνέλευση την Τρίτη 27/10 8μμ ώστε εκεί να αποφασίσουμε πως θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας.

Καλούμε σε συνέντευξη τύπου την Παρασκευή 23/10 4μμ έξω από τις Α ΦΕΘ ώστε να ενημερώσουμε για την κατάσταση μέσα στις εστίες."

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr