Νομική Σχολή ΑΠΘ: Πρόσκληση συμμετοχής στην πρακτική άσκηση 2020

Νομική Σχολή ΑΠΘ: Πρόσκληση συμμετοχής στην πρακτική άσκηση 2020 

Παρακαλούνται οι φοιτητές να δηλώσουν στον σύνδεσμο την πρόθεσή τους να συμμετάσχουν στην Πρακτική Άσκηση που θα διενεργήσει και φέτος η Σχολή, με ορισμένες αλλαγές -λόγω των συνθηκών- σε σχέση με τις άλλες χρονιές:

Η αίτηση αυτή σύμφωνα με τον υπεύθυνος Πρακτικής Άσκησης της Νομικής του ΑΠΘ, Παναγιώτη Γκλαβίνη, αποτελεί προ-αίτηση/διαβούλευση, προκειμένου να διαπιστωθεί πόσοι/ες φοιτητές/ριες της Σχολής είναι ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ να διενεργήσουν την καθιερωμένη δίμηνη Πρακτική Άσκηση, η οποία εξαιρετικά φέτος θα διενεργηθεί το διάστημα ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, ήτοι από 3.8.2020 έως 30.9.2020.


ΠΡΟΣΟΧΗ! Η άσκηση είναι υποχρεωτικά δίμηνη, που σημαίνει ότι ΔΕΝ θα μπορείτε να αποφοιτήσετε και να πάρετε πτυχίο πριν την ολοκληρώσετε.

"Παρακαλείσθε θερμά να υποβάλετε την προ-αίτηση ΜΟΝΟ εφόσον έχετε πραγματική πρόθεση να ασκηθείτε. Μην υποβάλλετε την προ-αίτηση εάν δεν είστε βέβαιοι ότι θέλετε να ασκηθείτε και θα το κάνετε. Βοηθήστε μας με την ειλικρινή σας δήλωση να οργανώσουμε και φέτος την Πρακτική Άσκηση, με τον τρόπο που γνωρίζουμε να κάνουμε πολύ καλά, μην έχοντας αφήσει κανέναν επιλέξιμο φοιτητή που να θέλησε να κάνει άσκηση κατά το παρελθόν, να είχε τις απαραίτητες προϋποθέσεις και να μην έκανε.

Σε δεύτερη φάση, θα κληθείτε να δηλώσετε με σειρά προτίμησης τους φορείς στους οποίους θέλετε να ασκηθείτε. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάτε οπωσδήποτε στον φορέα που θέλετε. Μετά την εκδήλωση του ενδιαφέροντός σας, θα βολιδοσκοπήσουμε τους φορείς με τους οποίους συνεργαζόμαστε και θα σας ζητήσουμε να δηλώσετε σε ποιον από αυτούς που είναι διατεθειμένοι να δεχτούν φοιτητές φέτος θα θέλατε να πάτε. Αυτό, όμως, σ' έναν δεύτερο χρόνο, μετά την υποβολή της προ-αίτησης που σας ζητάμε να υποβάλλετε σήμερα.

Τα κριτήρια επιλεξιμότητας αναφέρονται μέσα στον σχετικό σύνδεσμο της αίτησης.

Πριν υποβάλετε τη προ-αίτησή σας, δείτε πολύ προσεκτικά τα κριτήρια επιλεξιμότητας, καθώς και τις Οδηγίες που δόθηκαν την περυσινή χρονιά στο συνημμένο pdf.

Η υποβολή προ-αιτήσεων θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 19/5/2020 στις 14.00.

Για τυχόν απορίες, οι οποίες δεν διευκρινίζονται ήδη στην πρόσκληση αυτή και στα αρχεία που επισυνάπτονται, μπορείτε να επικοινωνείτε με την κ. Δήμητρα Μάνου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.."

ΟΔΗΓΙΕΣ

ΑΙΤΗΣΕΙΣ

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr