Διεθνές διεπιστημονικό συνέδριο με τίτλο: «Διεπιστημονικές Προσεγγίσεις της Διεπιστημονικότητας»

Αρχαιολόγοι, Νευροεπιστήμονες, Κοινωνιολόγοι, Θεολόγοι, Φιλόσοφοι, Φυσικοί, Βιολόγοι, Μηχανολόγοι, Νομικοί, Παιδαγωγοί και πολλοί άλλοι εκπρόσωποι επιστημών, βρίσκουν κοινό πεδίο συνάντησης στο διεθνές διεπιστημονικό συνέδριο με τίτλο: «Διεπιστημονικές Προσεγγίσεις της Διεπιστημονικότητας».

Το Συνέδριο διοργανώνει η «Ακαδημαϊκές Αναζητήσεις», μία - κομματικά ανεξάρτητη -ομάδα φοιτητών του Α.Π.Θ. Κύριος στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι η διοργάνωση διεπιστημονικών συνεδρίων με στόχο τη διατήρηση της ενεργητικής και παραγωγικής διαδικασίας της έρευνας αλλά και το άνοιγμα του Πανεπιστημίου στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.

Οι εργασίες του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου και το Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014, στο Αμφιθέατρο ΙΙ του ΚΕ.Δ.Ε.Α.


Η έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 9.45 π.μ., στο ΚΕ.Δ.Ε.Α. του Α.Π.Θ.

Οι εργασίες του Συνεδρίου θα μεταδοθούν ζωντανά, μέσω διαδικτύου (live streaming), στο σύνδεσμο: http://www.auth.gr/news/conferences/17590

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΔΩ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr