Δεκαπέντε άμισθες θέσεις για πρακτική άσκηση στη Βιβλιοθήκη της Νομικής Σχολής ΑΠΘ

Δεκαπέντε άμισθες θέσεις για πρακτική άσκηση στη Βιβλιοθήκη της Νομικής Σχολής ΑΠΘ

Πρακτική Άσκηση 2019-2020: Η Βιβλιοθήκη της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ προκηρύσσει δεκαπέντε (15) θέσεις πρακτικής άσκησης για φοιτητές/τριες προπτυχιακού ή μεταπτυχιακού επιπέδου για την εξυπηρέτηση και τον έλεγχο λειτουργίας των τομέων της βιβλιοθήκης κατά τις απογευματινές ώρες (17.00-20.00).

Προϋποθέσεις πρακτικής άσκησης


Η διάρκεια της πρακτικής άσκησης καθορίζεται στους επτά (7) μήνες με έναρξη την 01/12/2019 και φυσική παρουσία δύο μέρες την εβδομάδα στη βιβλιοθήκη (Δευτέρα-Παρασκευή). Η πρακτική άσκηση δεν είναι αμειβόμενη. Μετά το πέρας και τη διεκπεραίωση των καθηκόντων του/της ασκουμένου/ης, η Σχολή χορηγεί βεβαίωση επιτυχούς ολοκλήρωσης της πρακτικής άσκησης.

Η πρακτική άσκηση στη Νομική Βιβλιοθήκη προσφέρει τη δυνατότητα στους ασκούμενους:

  • Εμπλουτισμού των γνώσεών τους σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο
  • Συνεισφοράς στην ομαλή και εύρυθμη λειτουργία της Βιβλιοθήκης
  • Εργασίας σε ακαδημαϊκό περιβάλλον
  • Ανταλλαγές νέων ιδεών

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν το αίτημά τους με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με θέμα «Πρακτική Άσκηση» μέχρι και την Παρασκευή, 20/11/2019.

Περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης εδώ.

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές Θέσεις Πρακτικής Άσκησης ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εταιρείες που προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης μπορούν να έρχονται σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για να τις καλύψουν. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή των ενδιαφερομένων ως προς αναζήτηση για θέσεις πρακτικής άσκησης.

Περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr