Την μη συνέχιση της κατάληψης αποφάσισαν οι φοιτητές του Φιλολογικού Θεσσαλονίκης

Πρωτοβουλία Ανεξάρτητων Φοιτητών ξεπέρασε τις παρατάξεις και άνοιξε τη Σχολή!

Φοιτητικοί Σύλλογοι - ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ: Ολοκληρώθηκε κανονικά (σήμερα Τετάρτη 30/10) η Γενική Συνέλευση του Φοιτητικού Συλλόγου του Φιλολογικού Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ).

Οι φοιτητές της σχολής αποφάσισαν την μη συνέχιση της κατάληψης καθώς υπερψηφίστηκε το πλαίσιο της Πρωτοβουλίας Ανεξάρτητων Φοιτητών.


ΑΠΟΦΑΣΗ Γ.Σ.

"Η Πρωτοβουλία Ανεξάρτητων Φοιτητών ακούστηκε για πρώτη φορά στη Συνέλευση. Μέσα σε μία εβδομάδα γίναμε το βήμα για την πραγματική πλειοψηφία της Σχολής μας. Με 114 ψήφους γινόμαστε ισχυροί και ενωμένοι, προχωράμε για την επόμενη συνέλευση που θα διεξαχθεί στις 20 Νοεμβρίου σύμφωνα με τη σημερινή απόφαση του Φοιτητικού Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ για την πρωτοφανή προσέλευση. Χρειαζόμαστε τη στήριξη όλων των φοιτητών για να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας και να παίρνουμε αποφάσεις που αντικατοπτρίζουν την πλειοψηφία του τμήματος Φιλολογίας. Για να κρατήσουμε τη Σχολή μας ζωντανή χρειάζεται να βάλει ο καθένας το ληθαράκι του. Σας περιμένουμε σε κάθε επόμενη φοιτητική Συνέλευση. Καλώς ορίζουμε τους φοιτητές σε μία νέα ανοιχτή Σχολή."

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr