Αγγλική Φιλολογία ΑΠΘ: Νέα κατάληψη αποφάσισαν οι φοιτητές – ΑΠΟΦΑΣΗ Γ.Σ.

Αγγλική Φιλολογία ΑΠΘ: Νέα κατάληψη αποφάσισαν οι φοιτητές – ΑΠΟΦΑΣΗ Γ.Σ.

Καταλήψεις Σχολών/Τμημάτων: Νέα κατάληψη αποφάσισαν οι φοιτητές του Τμήματος Αγγλικής Φιλολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) σύμφωνα με πληροφορίες του «Φοιτητικά Νέα» μετά από γενική συνέλευση που πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη 23/10 ο φοιτητικός σύλλογος.

Σύμφωνα με την απόφαση του φοιτητικού συλλόγου, το Τμήμα θα τελεί υπό κατάληψη την Πέμπτη 24/10, Παρασκευή 25/10 και Πέμπτη 31/10.  


ΑΠΟΦΑΣΗ Γ.Σ. ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 23/10 

Σήμερα 23/10 πραγματοποιήθηκε νέος γύρος Γενικής Συνέλευσης Φ.Σ. Αγγλικού στην οποία οι φοιτητές καταλήξαμε σε μια ακόμα αγωνιστική απόφαση, κόντρα στις κατευθύνσεις του Υπουργείου αλλά και στα ειδικά ζητήματα της σχολής.

Οι φοιτητές, προχωρούν σε:

  • Κατάληψη του τμήματος Αγγλικής ΑΠΘ τις ημέρες Πέμπτη 24/10, Παρασκευή 25/10 και Πέμπτη 31/10.
  • Συγκρότηση Συντονιστικής Επιτροπής Κατάληψης και ορισμός δράσεων του Συλλόγου μετά τη λήξη της Γενικής Συνέλευσης.
  • Συμμετοχή του Φ.Σ. Αγγλικής στη Φοιτητική Κινητοποίηση μαζί με άλλους Φοιτητικούς Συλλόγους, την Πέμπτη 24/10, 12:00 στην Καμάρα.
  • Συμμετοχή του Φ.Σ. Αγγλικής στην Πανελλαδική Πανεκπαιδευτική Κινητοποίηση μαζί με άλλους Φοιτητικούς Συλλόγους, την Πέμπτη 31/10 στην Αθήνα.
  • Συμμετοχή στην απογευματινή Κινητοποίηση την Πέμπτη 24/10, μαζί με άλλους Φ.Σ. και Εργατικές Συλλογικότητες και συμμετοχή σε απεργία όποτε αυτή οριστεί κόντρα στο Αναπτυξιακό Νομοσχέδιο.
  • Στήριξη στην Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας κατά των πλειστηριασμών της Σ.Ε. ΒΙΟ.ΜΕ μαζί με άλλους Φ.Σ. και Εργατικές Συλλογικότητες, Πέμπτη 24/10, 11:00 στα Δικαστήρια.
  • Μαζική Παράσταση στη Γενική Συνέλευση Καθηγητών του τμήματος Αγγλικής, Πέμπτη 24/10, 11:00 στο 308(πατάρι) για την κατάθεση των αιτημάτων μας.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr