Ανοίγει τις πύλες της η Φοιτητική Κατασκήνωση Καλάνδρας (Ποσείδι)

Ανοίγει τις πύλες της για τους φοιτητές η Πανεπιστημιακή Κατασκήνωση Καλάνδρας (Ποσείδι)

Φοιτητικές Διακοπές: Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr ενημερώνουν τους φοιτητές πως η Πανεπιστημιακή Κατασκήνωση της Καλάνδρας (Ποσείδι) θ’ ανοίξει τις πύλες της στις 28 Ιουνίου 2019, ημέρα Παρασκευή, προκειμένου να υποδεχτεί τα μέλη της οικογένειας του Α.Π.Θ. που επιθυμούν να την επισκεφθούν.

Σύμφωνα με την Επιτροπή της Κατασκήνωσης η Πανεπιστημιακή Κατασκήνωση της Καλάνδρας (Ποσείδι) θ’ ανοίξει τις πύλες της στις 28 Ιουνίου, ημέρα Παρασκευή, προκειμένου να υποδεχτεί τα μέλη της οικογένειας του Α.Π.Θ. που επιθυμούν να την επισκεφθούν. 


Μην ξεχάσεις να ενημερώσεις τους συμφοιτητές σου ;)

Θέσεις εργασίας μόνο για φοιτητές του ΑΠΘ στην Πανεπιστημιακή Κατασκήνωση Καλάνδρας (Ποσείδι)

Για να επιταχυνθεί η διαδικασία εξυπηρέτησης των κατασκηνωτών από τη Γραμματεία Υποδοχής της Κατασκήνωσης και να επιτευχθεί ταχύτερη είσοδός στις εγκαταστάσεις, θα δοθεί η δυνατότητα προ-έκδοσης των καρτών εισόδου στη Θεσσαλονίκη στους δικαιούχους και στους φιλοξενούμενούς τους.
 Για τον λόγο αυτό, από τις 03 Ιουνίου μέχρι και τις 23 Ιουνίου (ωράριο λειτουργίας 09.00 με 17.00) θα λειτουργήσει ο Χώρος των Προπωλήσεων Καρτών Εισόδου, στο Κυλικείο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου μας.
 Η προαγορά κάρτας εισόδου φοιτητή-δικαιούχο από την Κεντρική Βιβλιοθήκη του Α.Π.Θ. θα κοστίζει 7 ευρώ, ενώ η έκδοσή της στη Γραμματεία Υποδοχής της Καλάνδρας θα κοστίζει 8 ευρώ.
 Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να προσέλθουν προκειμένου να προ-εκδώσουν τις κάρτες εισόδου και να ενημερωθούν για τον τρόπο ενεργοποίησής τους κατά την ημέρα άφιξή τους στην Κατασκήνωση.
Για την εξυπηρέτηση των φιλοξενούμενων, είναι απαραίτητη η φυσική παρουσία τους καθώς και η παρουσία του δικαιούχου – φοιτητή  και η επίδειξη των προσωπικών τους εγγράφων.
 Για την ταχύτερη είσοδο στην Κατασκήνωση όσων επιλέξουν να προ-εκδώσουν την κάρτα εισόδου τους στη Θεσσαλονίκη, θα λειτουργήσουν τα ειδικά ταμεία εξυπηρέτησης του Χώρου των Πληροφοριών, τα οποία βρίσκονται απέναντι από τη Γραμματεία Υποδοχής.

Φοιτητές Λοιπών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων

Ανακοίνωση για τους φοιτητές και σπουδαστές όλων των Ιδρυμάτων (Πανεπιστημίων, ΤΕΙ, ΙΕΚ):

Από τις 15 Ιουλίου έως τη 1 Σεπτεμβρίου,  οι φοιτητές όλων των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων της χώρας , καθώς και οι σπουδαστές των ΑΤΕΙ και ΙΕΚ, είναι ευπρόσδεκτοι στον χώρο της Πανεπιστημιακής Κατασκήνωσης της Καλάνδρας ΑΠΘ.

Για την είσοδο απαιτείται σπουδαστική ταυτότητα. Η έκδοση της κάρτας εισόδου θα πραγματοποιείται στο χώρο της Γραμματείας Υποδοχής και το κόστος είναι : 8€ η κάρτα εισόδου και 2,5€ κοινόχρηστα την ημέρα.

Για τους Φοιτητές ERASMUS 

H Πανεπιστημιακή Κατασκήνωση της Καλάνδρας, θέλοντας να τιμήσει τους ερασμίτες φοιτητές των Πανεπιστημίων και των Τ.Ε.Ι. που επέλεξαν την πόλη μας για τις σπουδές τους, τους προσκαλεί να την επισκεφθούν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού (28/6/2019 - 1/9/2019), παραχωρώντας τους όμοια προνόμια με αυτά που απολαμβάνουν οι φοιτητές του Α.Π.Θ.

Για την είσοδό και τη διαμονή τους, θα χρειαστεί

  • η επίδειξη εγγράφου αποδεικτικού της ιδιότητας του φοιτητή ERASMUS στη Γραμματεία Υποδοχής της Κατασκήνωσης,
  • η καταβολή αντιτίμου των 8 ευρώ για έκδοση κάρτας εισόδου. Δεν θα υπάρξουν λοιπές χρεώσεις για όλο το διάστημα της διαμονής τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το Γραφείο της Πανεπιστημιακής Κατασκήνωσης τηλεφωνικά στο 2310- 995350 ή ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

INVITATION TO ERASMUS STUDENTS

The University Campus of Kalandra-which wants to express honor to the Erasmus students of the Universities, who have chosen our city for their studies-invites them to visit it during the summer (28/6/2019 – 1/9/2019), giving them the same privileges as those enjoyed by the students of the Aristotle University of Thessaloniki. 

To enter and reside, you will need to: 

  • Demonstrate a document validating the status of an ERASMUS student at the Camp Reception Secretariat, 
  • Pay a fee of € 8 for an entrance card. There will be no other charges for the duration of their stay. 

For further information, you could also contact the University Campus Office by sending an email at Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr