Απολογισμός 3ου Συνεδρίου Προπτυχιακής Έρευνας στη Φυσική (Σ.Π.Ε.Φ.)

Απολογισμός 3ου Συνεδρίου Προπτυχιακής Έρευνας στη Φυσική (Σ.Π.Ε.Φ.)

Την Κυριακή 14 Απριλίου ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τρίτο Συνέδριο Προπτυχιακής Έρευνας στη Φυσική, μια πρωτοβουλία της εθελοντικής ομάδας του τμήματος Φυσικής του ΑΠΘ, PATh.

Το συνέδριο αποτελεί μια από τις κύριες δράσεις της ομάδας. Φέτος πραγματοποιήθηκε στο Κ.Ε.ΔΕ.Α. στις 13 & 14 Απριλίου, υπό την αιγίδα του Τμήματος Φυσικής ΑΠΘ.


Μήνες συλλογικής δουλειάς και πολύπλευρης προσπάθειας απέδωσαν καρπούς, γεγονός που κατέστη έκδηλο κυρίως από την μαζική συμμετοχή φοιτητών, και όχι μόνο, καθ’ όλη την διάρκειά του. Συγκεκριμένα, ο αριθμός των συνέδρων ανήλθε στους 160, μεταξύ των οποίων φοιτητές από άλλα τμήματα της χώρας.

Στο πλαίσιο του, πραγματοποιήθηκαν 32 ομιλίες σχετικά με την πτυχιακή εργασία, την πρακτική άσκηση ή project που ανέλαβαν οι ομιλητές σε προπτυχιακό επίπεδο, εκπροσωπώντας κάθε τομέα του Τμήματος και δίνοντας κατά αυτόν τον τρόπο τη δυνατότητα στους συνέδρους να ενημερωθούν για τις προοπτικές και τις δυνατότητες που προσφέρονται. Ιδιαίτερα τιμητική ήταν η παρουσία καθηγητών του τμήματος, του προέδρου καθώς επίσης και του αντιπρύτανη κ. Λαόπουλου, που από την πλευρά τους στήριξαν με κάθε δυνατό τρόπο την εκδήλωση.

Η δράση αυτή δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί χωρίς την κοπιώδη προσπάθεια αφενός της οργανωτικής επιτροπής και αφετέρου των 20 και πλέον μελών της ομάδας. Βέβαια, δεν θα πρέπει να παραλειφθεί και η συνεισφορά των χορηγών οι οποίοι συντέλεσαν στην εξαγωγή του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr