Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το TEDxAUTH 2019

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το TEDxAUTH 2019

Την Κυριακή 7 Απριλίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το TEDxAUTH 2019 στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών ύστερα από μήνες προετοιμασίας και σκληρής δουλειάς. Ο καιρός επέτρεψε την ομαλή διεξαγωγή του event και ευνόησε την εκτέλεση όλων των διαδραστικών workshops μέχρι και το τέλος της εκδήλωσης αργά το απόγευμα.

Τέσσερα sessions, πλήρως εναρμονισμένα μεταξύ τους, ένωσαν διαφορετικούς ομιλητές, οι οποίοι μοιράστηκαν τη σκηνή σε μια κατάμεστη αίθουσα. Μίλησαν για τις εμπειρίες τους και παρουσίασαν τις ιδέες τους κατακτώντας ένα κοινό στόχο, τον επαναπροσδιορισμό της Προοπτικής.


Ο Νίκος Κουτσμανής, το δυναμικό δίδυμο theSpeakers και η Αμαλία Κοσμίδου συνετέλεσαν τον κορμό της ενότητας Innovation αναφερόμενοι στη δύναμη του να ξεχωρίζεις και να διαφέρεις. Ο Νικόλαος Θεοδοσίου, ο Χρήστος Αλεφάντης και ο Στέλιος Μαλακόπουλος διαμόρφωσαν το κεφάλαιο Viability επικεντρωμένοι στην ευημερία των ανθρώπων και την ανάδειξη πρακτικών που έχουν τη δύναμη να βελτιώσουν τη ζωή τόσο σε ατομικό, όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Παράλληλα, η Πωλίνα Γιαννώτη, η Έλενα Γαλύφα, η Έλενα Παππά καθώς και η ομάδα iCry2Talk ανέλυσαν μέσω του session Influence τη σημασία που έχει η άσκηση επιρροής στην αυτογνωσία και στην αυτοβελτίωση. Οι Απόστολος Τζελλέτας, Μιχάλης Στάγκος και Στάθης Κόλιας ολοκλήρωσαν με την ενότητα Zeugma. Οι ομιλίες τους αφορούσαν την αντίθεση και τη σύνθεση, τη γέννηση ιδεών, δηλαδή, μέσα από μια «καρποφόρα» σύγκρουση. Την εκδήλωση «χρωμάτισαν» καλλιτεχνικά οι ομάδες Ya Impro, Jam Rooters και Plaza Ensemble.

Η ιδέα της Προοπτικής είναι αυτή που, σε κάθε περίπτωση, συγκέντρωσε πληθώρα ατόμων για το σχεδιασμό και τη δημιουργία του φετινού TEDxAUTH. Από την οργανωτική ομάδα, τους εθελοντές, τους ομιλητές, τα άτομα που βοήθησαν με τη στήριξή τους μέχρι το κοινό, που ανταποκρίθηκε με τον πιο ένθερμο τρόπο ήδη από την αρχή. Καταβλήθηκαν προσπάθειες και δαπανήθηκαν ώρες για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος και η ημέρα του event δικαίωσε όλους τους συμμετέχοντες. Λειτούργησε αναζωογονητικά. Η συγκεκριμένη εκδήλωση σηματοδοτεί την εξέλιξη της ομάδας, τη θέσπιση μιας νέας Προοπτικής και την τοποθέτηση του πήχη ακόμα ψηλότερα.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη δράση του TEDxAUTH!

Δείτε φωτογραφίες

Tα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr Χορηγός Επικοινωνίας του TEDxAUTH 2019 

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr