Εκδηλώσεις του Συλλόγου Αποφοίτων του ΑΠΘ

Εκδηλώσεις του Συλλόγου Αποφοίτων του ΑΠΘ

Ο Σύλλογος Αποφοίτων του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης εγκαινιάζει τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά με τη διοργάνωση των ακόλουθων εκδηλώσεων:

«Το φιλικό μουσείο σήμερα», ομιλία της Ομότιμης Καθηγήτριας του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του ΑΠΘ, Ματούλας Σκαλτσά, την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 19:00, στον Ιανό.


«Η αναζήτηση μετεωριτών στην Ανταρκτική με τη NASA», ομιλία του Επίκουρου Καθηγητή Ορυκτολογίας-Γεωλογίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Ιωάννη Μπαζιώτη, την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 18:30, στην Αίθουσα του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΜΘ (Στρατηγού Καλλάρη 5). Ο κ. Μπαζιώτης θα μεταφέρει την εμπειρία του από την τρίμηνη συμμετοχή του στην αποστολή της NASA στην Ανταρκτική, με στόχο την αναζήτηση μετεωριτών. Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Σύλλογο Αποφοίτων του ΑΠΘ σε συνεργασία με το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του ΑΠΘ.

«Οι αρχές και η τεχνική του ιστορικού ντοκιμαντέρ», ομιλία του δημοσιογράφου Κώστα Μπλιάτκα, την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 19:00, στον Ιανό.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr