AIESEC ΑΠΘ: παράταση των αιτήσεων για τα προγράμματα εθελοντικής άσκησης στο εξωτερικό(πρόγραμμα explore) και το πρόγραμμα μέλους (ACT)

Θέλεις να ανακαλύψεις τα δυνατά και αδύνατα σημεία σου καθώς και πώς θα τα βελτιώσεις καλλιεργώντας παράλληλα τις ηγετικές σου ικανότητες; Να γνωρίσεις και να αλληλεπιδράσεις με ευαισθητοποιημένους νέους απ’όλο τον κόσμο και να επηρεάσετε μαζί θετικά την κοινωνία με τη δράση σας;

Λάβε μέρος στο πρόγραμμα ACT της AIESEC και γίνε και εσύ μέρος του μεγαλύτερου παγκόσμιου δικτύου νέων που επηρεάζουν θετικά την κοινωνία μέσα από την ενδυνάμωση των προσωπικών και ηγετικών χαρακτηριστικών τους!

Το ACT (Achieving Change Together) είναι το πρόγραμμα της AIESEC, στο οποίο ζεις μια εμπειρία ομάδας και μπορείς να συμβάλεις ενεργά στη διοίκηση, την ανάπτυξη και τη λειτουργία του μεγαλύτερου παγκόσμιου φοιτητικού οργανισμού.


Σαν μέλος ομάδας θα μπορέσεις να ασχοληθείς και να εφαρμόσεις στην πράξη τις γνώσεις σου σε τομείς όπως Promotion & Marketing, Πωλήσεις και Customer Relationship Management!

Με τη συμμετοχή σου στο πρόγραμμα, θα σου δοθεί η ευκαιρία να αναπτύξεις πρακτικές ικανότητες όπως επίλυση προβλημάτων, επικοινωνιακές δεξιότητες, διαχείριση χρόνου, ομιλία σε κοινό, ομαδικότητα, καινοτομία και δημιουργικότητα κά. Επίσης, θα μπορέσεις να αναπτύξεις το επαγγελματικό και προσωπικό σου δίκτυο αλλά και να μάθεις πολλές χρήσιμες πληροφορίες πάνω σε θέματα που σε ενδιαφέρουν!

Μάθε περισσότερα, δες ποιος τομέας σου ταιριάζει και κάνε την αίτησή σου μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου στο http://aiesec.gr/act/

Εσύ τι θες να είσαι: φοιτητής ή ... #foititis_in_ACTion?

Ή μήπως θα ήθελες να πας explore;

Άνοιξε ο τελικός κύκλος αιτήσεων για το πρόγραμμα Explore Νοεμβρίου της AIESEC ΑΠΘ!

Είσαι να δοκιμάσεις τα όριά σου και να μάθεις καλύτερα τον εαυτό σου, ζώντας την εμπειρία εθελοντικής κοινωνικής δράσης στο εξωτερικό μαζί με νέους απ'όλο το κόσμο;

Αυτό το φθινόπωρο, η AIESEC σου δίνει την ευκαιρία, ανάλογα με τα ενδιαφέροντά σου, να ασχοληθείς πάνω στη διαπολιτισμική κατανόηση, την ανάπτυξη νέων και μαθητών ή τη νεανική επιχειρηματικότητα μέσα από το εθελοντικό πρόγραμμα κοινωνικής δράσης στο εξωτερικό διάρκειας 6 εβδομάδων, Explore!

Η AIESEC είναι το μεγαλύτερο παγκόσμιο δίκτυο νέων που επηρεάζει θετικά την κοινωνία μέσα από την ενδυνάμωση των προσωπικών και ηγετικών χαρακτηριστικών τους. Ιδρύθηκε το 1948 στη Στοκχόλμη και σήμερα βρίσκεται σε 124 χώρες, απαριθμώντας πάνω από 100.000 μέλη! Όραμά της είναι η Παγκόσμια Ειρήνη και εκπλήρωση των ανθρωπίνων δυνατοτήτων.

Στόχος του Explore, πέρα από την έντονη βιωματική μαθησιακή εμπειρία και αλληλεπίδραση με άλλους πολιτισμούς και κουλτούρες που σου προσφέρει, είναι να σε εφοδιάσει με τις βασικές γνώσεις και εμπειρίες που χρειάζεσαι για να εξελιχθείς σαν άνθρωπος και να μπορέσεις να επηρεάσεις θετικά την κοινωνία γύρω σου, επιστρέφοντας πίσω στην Ελλάδα.

Με τη συμμετοχή σου στο πρόγραμμα, έχεις εξασφαλισμένη τη στέγαση και ανάλογα με το πρόγραμμα και τη σίτιση και μπορείς να συνεισφέρεις ενεργά στην ενδυνάμωση κοινοτήτων σε χώρες όπως η Βραζιλία, η Τουρκία, η Πορτογαλία, η Ρουμανία, η Μολδαβία, η Πολωνία, η Σερβία ή η Ουγγαρία.!

Μπες στο http://explore.aiesec.gr/, μάθε περισσότερα και κάνε την αίτησή σου μέχρι τις 1/10!

Διάλεξε το πρόγραμμα που σου ταιριάζει και ζήσε μια εμπειρία ζωής!

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλ: 2310 991380

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γραφείο AIESEC ΑΠΘ: Εξωτερικός διάδρομός ΝΟΠΕ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr