Ξεκινούν τα μαθήματα στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Ξεκινούν τα μαθήματα στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017 ξεκινούν τα μαθήματα στο Α΄κύκλο του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου, τμήματος Θεσσαλονίκης, της διδακτικής περιόδου 2017-18, με τον γενικό τίτλο: «Διαχείριση Σχέσεων: Η Τέχνη να Ζούμε Καλά Μαζί με τους Άλλους».

Τα μαθήματα θα ολοκληρωθούν σε 10 εβδομαδιαίες διαλέξεις, κάθε Τετάρτη, ώρες 16.30 έως 19.00, στο κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος», Εθνικής Άμυνας 1.


Οι αιτήσεις για εγγραφή στον παραπάνω κύκλο, ξεπέρασε κατά πολύ τον προβλεπόμενο αριθμό θέσεων, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να μείνουν εκτός πολλοί πολίτες, προς τους οποίους ως Α.Λ.Π. εκφράζουμε την λύπη μας και τους περιμένουμε σε έναν από τους προσεχείς κύκλους μαθημάτων μας.

Ως Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο, εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς τους Θεσσαλονικείς αλλά και ευρύτερα της Κεντρικής Μακεδονίας για την εμπιστοσύνη και στήριξη τους με την μεγάλη συμμετοχή τους.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα που έχει θέσει υπό την αιγίδα της Περιφέρειας την λειτουργία του Α.Λ.Π. και για την φιλοξενία των μαθημάτων του στην αίθουσα «Αλέξανδρος».

Τέλος σημειώνεται ότι φέτος στο τμήμα Θεσσαλονίκης θα λειτουργήσει παράλληλα την ίδια ημέρα στον ίδιο χώρο και συνεχόμενα με τον Ά κύκλο, ένας δεύτερος κύκλος μαθημάτων με τον γενικό τίτλο: «Ψυχική και Σωματική Υγεία», του οποίου η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει την επόμενη Τετάρτη , 4 Οκτωβρίου 2017.

Οι συμμετέχοντες σ΄αυτόν τον κύκλο, θα πληροφορηθούν από τους πλέον ειδικούς της υγείας , για τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο, σ επίπεδο πρόληψης και θεραπειών, καθώς και για την σύνδεση της ψυχικής και σωματικής υγείας.

To Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο λειτουργεί υπό την αιγίδα της Κ.Ε.Δ.Ε. και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr