Διακίνηση ναρκωτικών μέσα στα Πανεπιστήμια της Αθήνας καταγγέλλει δήμαρχος!

Διακίνηση ναρκωτικών μέσα στα Πανεπιστήμια καταγγέλλει δήμαρχος!

Νέα επίθεση κατά του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα εξαπέλυσε ο Γιώργος Καμίνης. Ο δήμαρχος Αθηναίων ζήτησε και πάλι την Παρασκευή την παραίτηση του κ. Τόσκα, καταγγέλλοντας ότι γίνεται διακίνηση ναρκωτικών στους χώρους των καταλήψεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο, το Πολυτεχνείο και άλλα πανεπιστημιακά ιδρύματα – επίσης, όπου αλλού υπάρχουν καταλήψεις στην Αθήνα οι οποίες «κατά περίεργο τρόπο συνδέονται μεταξύ τους», όπως είπε.

Αναφερόμενος και στον ξυλοδαρμό του καθηγητή Αγγελου Συρίγου, ο κ. Καμίνης είπε ότι ντρέπεται για την κατάσταση που επικρατεί στα Πανεπιστήμια, η κατάσταση αυτή τον εξοργίζει. Μέχρι το 1998 που ήταν ο ίδιος πανεπιστημιακός, δεν υπήρχαν φαινόμενα δήλωσε, ενώ από τότε και μετά η κατάσταση αυτή έχει εκτραχυνθεί. «Ντρέπομαι να γυρίσω στο πανεπιστήμιο» σχολίασε χαρακτηριστικά. Δυστυχώς, ανέφερε ο δήμαρχος, τίποτε δεν κινείται σε αυτή την πόλη για την αντιμετώπιση της ανομίας γι’ αυτό επαναλαμβάνω ότι ο κ. Τόσκας πρέπει να παρατηρηθεί.


«Δυστυχώς τίποτα δεν κινείται σε αυτήν την πόλη για την αντιμετώπιση της ανομίας, γι αυτό επαναλαμβάνω ότι, ο κ. Τόσκας πρέπει παραιτηθεί», είπε χαρακτηρίστηκα ο δήμαρχος Αθηναίων.

Σχετικά Άρθρα σχετικά με τη διακίνηση ναρκωτικών στα Πανεπιστήμια της χώρας:

Οργιο παραεμπορίου... μέρα μεσημέρι ανάμεσα στους φοιτητές στην ΑΣΟΕΕ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Φοιτητές κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για όσα συμβαίνουν στο ΑΠΘ

Συνεχίζονται οι συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών εντός του ΑΠΘ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr