Διεθνής έκθεση κορυφαίων πανεπιστημίων για Μεταπτυχιακά και Διδακτορικά

Διεθνής έκθεση κορυφαίων πανεπιστημίων για Μεταπτυχιακά και Διδακτορικά στην Αθήνα & Θεσσαλονίκη

Η QS World Grad School Tour είναι η πιο δημοφιλής έκθεση διεθνών πανεπιστημίων για μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα, η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, τη Τρίτη 28 Φεβρουαρίου και στην Αθήνα, την Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017. Η έκθεση απευθύνεται σε όλους τους μελλοντικούς φοιτητές αντίστοιχων προγραμμάτων που φιλοδοξούν να σπουδάσουν στους πιο δημοφιλείς προορισμούς σπουδών όπως την Αμερική, την Αυστραλία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ελλάδα, την Ισπανία, την Ιταλία και τη Μ. Βρετανία. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.

Η λίστα των πανεπιστημίων που συμμετέχουν στην έκθεση περιλαμβάνει περισσότερα από 40 πανεπιστήμια: ALBA, Bocconi, Ca' Foscari University of Venice, Durham, Ecole hôtelière de Lausanne, Frankfurt School of Finance and Management, HEC Paris, Hult, IE, MIP, Queen Mary, Radboud University Birmingham, Edinburgh Napier University, Essex, St.Gallen, University of Warwick και πολλά άλλα.


Επιπλέον οφέλη της έκθεσης:

  • Συναντήσεις με εκπροσώπους διεθνών πανεπιστημίων
  • QS Υποτροφίες ύψους $1,7 εκ. για μεταπτυχιακά προγράμματα
  • Σεμινάρια και workshops
  • Έλεγχος βιογραφικού
  • Networking με επιτυχημένους αποφοίτους 

Τόπος και ημερομηνία διεξαγωγής της έκθεσης

Θεσσαλονίκη, Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017, The Met Hotel, 26ης Οκτωβρίου 48, 16:00-21:00 

Αθήνα, Πέμπτη 2 Μαρτίου, Divani Caravel Hotel, Λεωφ. Βασ. Αλεξάνδρου 2, 16:00-21:00

Η είσοδος στην έκθεση είναι δωρεάν αλλά απαιτείται η εγγραφή ηλεκτρονικά. Για να εγγραφείτε στην έκθεση, να δείτε την πλήρη λίστα των πανεπιστημίων που συμμετέχουν αλλά και το πρόγραμμα των εκθέσεων κάντε κλικ εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

TΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ/FOITITIKANEA.GR ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ «QS World Grad School Tour»

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr