πρώτο, πανεπιστήμιο, πορνοστάρ, ΒΙΝΤΕΟ Το πρώτο πανεπιστήμιο για πορνοστάρ (ΒΙΝΤΕΟ)

Σίγουρα θα... εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους όσοι αποφασίσουν να φοιτήσουν σε αυτό το πανεπιστήμιο. Πρύτανης του πανεπιστημίου είναι ο Rocco Siffredi και μόλις άνοιξε το «Siffredi Hard Academy» όπου εκεί θα διδάξει στους επίδοξους ηθοποιούς όλα τα... κόλπα του εμπορίου και μάλιστα θα μεταδίδονται στην τηλεόραση.

Σύμφωνα με το thetoc, ο 51χρονος Rocco Siffredi, γνωστός πρώην πορνοστάρ και παραγωγός σήμερα πορνογραφικών ταινιών, που έχει το παρατσούκλι «Italian Stallion» έκανε δεκτούς μόλις 15 άνδρες και 12 γυναίκες, ενώ χιλιάδες μελλοντικοί πορνοστάρ έκαναν αίτηση στη νέα σχολή.

Το... μότο του Siffredi είναι: «Επειδή τα φυσικά ταλέντα θα πρέπει να εκπαιδεύονται μαζί, αποφάσισα να αναλάβω τις ευθύνες μου».


Σύμφωνα με το πρόγραμμα της σχολής τα μαθήματα θα διαρκέσουν δυο εβδομάδες. Στη συνέχεια οι φοιτητές θα περάσουν από μια σειρά εξετάσεων και μάλιστα on camera.

«Οι φοιτητές θα περάσουν ορισμένες δοκιμασίες μπροστά στην τηλεοπτική κάμερα», είπε ο Siffredi στο περιοδικό GQ.

Ο βετεράνος του πορνό έχει σκοπό να μεταδώσει στους μαθητές του διάφορες τεχνικές και τακτικές για το πώς θα γίνουν πιστευτοί στους ρόλους τους.

Ο Siffredi είπε ότι οι... προπονήσεις θα είναι χωρίς σενάριο και θα προσπαθήσει να κάνει τη μαθησιακή διαδικασία όσο «ζωντανή» και αυθεντική γίνεται.

 

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr