Διαδικτυακά μαθήματα από πανεπιστήμια του εξωτερικού [Πληροφορίες] Διαδικτυακά μαθήματα από πανεπιστήμια του εξωτερικού [Πληροφορίες]

Διαδικτυακά μαθήματα από πανεπιστήμια του εξωτερικού

Πανεπιστήμια ανά τον κόσμο κορυφαίας κατάταξης ενώθηκαν για την προαγωγή της γνώστης σε παγκόσμιο επίπεδο.

Δημιουργώντας την ηλεκτρονική πλατφόρμα edx.org, κατάφεραν να ενώσουν και να προσεγγίσουν χιλιάδες νέους φοιτητές που διψούν για γνώση. Πανεπιστήμια όπως το MIT, το Harward, το Delft, το TUMπροσφέρουν μια ξεχωριστή εμπειρία για αυτόν που θελήσει να κατακτήσει της γνώση.


Με περισσότερα από 500 διαφορετικά τμήματα μαθημάτων και κορυφαίους τους καθηγητές του κόσμου να διδάσκουν είναι κάτι το συναρπαστικό. Ό τρόπος είναι απλός. Κάνεις την εγγραφή στη σελίδα, επιλέγεις το μάθημα και ξεκινάς το μεγάλο ταξίδι στη γνώση.

Με ένα ειδικό σύστημα εκμάθησης που αποτελείται από βίντεο προβολές των μαθημάτων, φόρουμ, ασκήσεις μέσω νέων τεχνολογιών αλλά και την πρόσβαση στη βιβλιοθήκη των πανεπιστημίων, ο φοιτητής δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από κάποιον που σπουδάζει στο πανεπιστήμιο.

Η ποικιλότητα των μαθημάτων αλλά και η διαπεραστικότητα με τους συμφοιτητές και τους καθηγητές καθηλώνουν κάποιον που επιθυμεί να μάθει στο να φέρει σε πέρας ένα μάθημα που μπορεί να κρατήσει από 12 εβδομάδες έως και ένα ολόκληρο εξάμηνο. Είναι ένας ωραίος τρόπος για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα να μεταβούν στα εκάστοτε πανεπιστήμια του εξωτερικού να σπουδάσουν να μπορέσουν να πάρουν μια γεύση από τη γνώση που προάγουν.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr