ΔΑΠ-ΝΔΦΚ: "Νέα Εποχή για τα ελληνικά Πανεπιστήμια"

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ: "Νέα Εποχή για τα ελληνικά Πανεπιστήμια"

Νέος κύκλος συζητήσεων με φοιτητές από όλη την Ελλάδα διοργανώνει η φοιτητική παράταξη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ με τίτλο "Με τους φοιτητές όλης της Ελλάδας συνδιαμορφώνουμε τη Νέα Εποχή για τα ελληνικά Πανεπιστήμια".

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ:


"Λίγες ημέρες μετά από την ψήφιση ενός σπουδαίου νομοσχεδίου που αναβαθμίζει εξ ολοκλήρου την τριτοβάθμια εκπαίδευση και καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των φοιτητών έχει αποδεχθεί και προσαρμοστεί στις ανάγκες της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης σεβόμενη τις υποδείξεις των ειδικών, η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ξεκινά ένα ευρύ κύκλο συζητήσεων, με φοιτητές από όλη την Ελλάδα, για τη νέα εποχή που ανατέλλει στα ελληνικά πανεπιστήμια.

Έχοντας ως δεδομένο ότι τα πανεπιστήμια γυρίζουν επιτέλους σελίδα, θα συζητήσουμε με φοιτήτριες και φοιτητές από κάθε πόλη της χώρας και από κάθε ίδρυμα, με στόχο να ακουστούν όλες οι φωνές που επιζητούν τον εκσυγχρονισμό των ελληνικών δημόσιων πανεπιστημίων.

Η πρωτοβουλία αυτή απευθύνεται τόσο σε μέλη της παράταξης, όσο και σε φοιτητές οι οποίοι δεν είναι μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, αλλά επιθυμούν να ενημερωθούν και να συμμετέχουν σε μια συζήτηση που αφορά το ίδρυμά τους, την πόλη που σπουδάζουν και τα επίκαιρα ζητήματα στο χώρο της παιδείας.

Η καμπάνια της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ «Βάζουμε τα θεμέλια» συνδιαμορφώνεται από κάθε μέλος της φοιτητικής κοινότητας. Η νέα εποχή για το ελληνικό πανεπιστήμιο είναι πιο κοντά από ποτέ.

Μπορείς και εσύ να λάβεις μέρος σε αυτή την προσπάθεια. Δήλωσε συμμετοχή στο σύνδεσμο: https://www.dap.gr/neaepoxi/ ώστε να συνδιαμορφώσουμε το πανεπιστήμιο που θέλουμε και αξίζουμε."

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr