Ίδρυση και λειτουργία Γραφείων Υποστήριξης Διδασκαλίας και Μάθησης στο ελληνικό Πανεπιστήμιο

Ίδρυση και λειτουργία Γραφείων Υποστήριξης Διδασκαλίας και Μάθησης στο ελληνικό Πανεπιστήμιο

Την Παρασκευή 20-11-2020 πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη Hμερίδα για την Ίδρυση και Λειτουργία των Γραφείων Υποστήριξης Διδασκαλίας και Μάθησης. Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από το ΓΡΑΔΙΜ του Δ.Π.Θ και το αντίστοιχο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας Ανώτατης Εκπαίδευσης κ. Αποστόλης Δημητρόπουλος, ο Πρόεδρος της ΕΘΑΑΕ κ. Περικλής Μήτκας, ο Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων του Πανεπιστημίου του Σικάγο κ. Jason Merchant, ο Αντιπρύτανης Φοιτητικών Θεμάτων και Παιδαγωγικής Καινοτομίας του Πανεπιστημίου του Minho κ. Manuel João Costa, η συντονίστρια του ΓΡΑΔΙΜ του Δ.Π.Θ. κ. Κατερίνα Κεδράκα και ο συντονιστής του ΓΡΑΔΙΜ του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Θανάσης Καραλής. Την εκδήλωση χαιρέτισαν η Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας του Δ.Π.Θ. κ. Ζωή Γαβριηλίδου και ο Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών και Διεθνών Θεμάτων κ. Διονύσης Μαντζαβίνος.


Την Hμερίδα παρακολούθησαν 68 άτομα, Αντιπρυτάνεις Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Πρόεδροι των ΜΟΔΙΠ των Ελληνικών Πανεπιστημίων καθώς και διοικητικό προσωπικό των ΜΟΔΙΠ των Πανεπιστημίων.

Παρουσιάστηκαν από τους ομιλητές καλές πρακτικές από τη διεθνή και την εγχώρια εμπειρία λειτουργίας των Γραφείων καθώς και προοπτικές για την περαιτέρω ανάπτυξή τους.

Στον παρακάτω σύνδεσμο είναι διαθέσιμο το βίντεο της εκδήλωσης.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr