Είχε μετατρέψει το κυλικείο του Πανεπιστημίου σε κέντρο διακίνησης κάνναβης

Είχε μετατρέψει το κυλικείο του Πανεπιστημίου σε κέντρο διακίνησης κάνναβης

Θορυβήθηκαν οι πανεπιστημιακές αρχές από την αποκάλυψη ότι ένας 33χρονος που εργαζόταν στο κυλικείο του πρώην ΤΕΙ Ηπείρου στην Ηγουμενίτσα, το είχε μετατρέψει σε... «καβάντζα» και ενδεχομένως κέντρο διακίνησης ναρκωτικών τα οποία καλλιεργούσε μαζί με τη μητέρα του και τη Ρωσίδα σύντροφό του στο σπίτι τους με την υδροπονική μέθοδο αναφέρει το Πρώτο θέμα!

Το πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης εντοπίστηκε από τον σκύλο ανίχνευσης ναρκωτικών σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, πίσω από το λεβητοστάσιο του σπιτιού, όπου ήταν εγκατεστημένα συστήματα εξαερισμού και αυτόματου ποτίσματος, τεχνητός φωτισμός, λαμπτήρες θερμότητας, μετασχηματιστές, ψηφιακό θερμόμετρο – υγρόμετρο και άλλα εξαρτήματα! Στο σπίτι συνελήφθησαν ο 33χρονος, η 53χρονη μητέρα του και μία 30χρονη από τη Ρωσία που διέμενε μαζί τους. 


Μέσα στον χώρο, καλλιεργούνταν σε γλάστρες με τη μέθοδο της υδροπονίας 53 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,50 μέτρου χωρίς φύλλωμα, που κατασχέθηκαν μαζί με τέσσερα κιλά και 488 γραμμάρια κάνναβης από την συγκομιδή τους, τρεις συσκευασίες με 16,65 γραμμάρια αποσπάσματα φυτικής κάνναβης, μία ζυγαριά ακριβείας, έξι τρίφτες με υπολείμματα κάνναβης και χειρόγραφες σημειώσεις.

Στη συνέχεια, έγινε έρευνα στο κυλικείο του 33χρονου στα πρώην ΤΕΙ Ηπείρου, όπου εργαζόταν και η μητέρα του και βρέθηκαν ένα δέμα και διάφορες συσκευασίες με 844 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, δύο ζυγαριές ακριβείας, επτά πίπες καπνίσματος, πέντε τρίφτες, μία ηλεκτρονική συσκευή ατμίσματος και πέντε μπουκαλάκια με άγνωστη υγρή ουσία που εστάλη για ανάλυση. Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Θεσπρωτίας με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr