2o Πανελλήνιο Συμεωνίδειο Συνέδριο για την Έρευνα του Καρκίνου

2o Πανελλήνιο Συμεωνίδειο Συνέδριο για την Έρευνα του Καρκίνου

Στις 15-17 Μαρτίου 2019 πραγματοποιείται στη πόλη μας το 2° Πανελλήνιο Συμεωνίδειο Συνέδριο για την Έρευνα του Καρκίνου, το οποίο Οργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Ερεύνης του Καρκίνου, την Επιστημονική Εταιρεία που ίδρυσε ο αείμνηστος Καθ. Αλέξανδρος Συμεωνίδης και Ιδρυτής του Οεαγενείου Αντικαρκινικού Νοσοκομείου.

Το Συμεωνίδειο Συνέδριο για την "Ερευνα του Καρκίνου γίνεται προς τιμήν του Καθ. Αλεξάνδρου Συμεωνίδη, που ήταν ο μεγάλος οραματιστής και Θεμελιωτής της "Ερευνας του Καρκίνου στην Θεσσαλονίκη, αλλά και από τους πρώτους στην Ελλάδα. "Εχει σκοπό αφ' ενός την ανακοίνωση και παρουσίαση των Ερευνητικών δραστηριοτήτων κάθε Κέντρου και Ομάδας σε θέματα που αφορούν τον Καρκίνο και αφ' ετέρου την ώσμωση των Ελλήνων Ερευνητών για ανταλλαγές σκέψεων και αφορμές συνεργασιών. 


Η εγγραφή στο Συνέδριο είναι ΔΩΡΕΑΝ. Για να κάνετε την εγγραφή σας κάντε κλικ εδώ.

Συμμετέχουν όλα τα Πανεπιστήμια/Ιατρικές Σχολές της χώρας (ΕΚΠΑ, ΑΠΘ, Δημοκρίτειο, Πανεπιστήμια Κρήτης, Πάτρας, Ιωαννίνων, Θεσσαλίας), Εθνικά Ερευνητικά Κέντρα (Εθνικό "Ιδρυμα Ερευνών, Ακαδημία Αθηνών, «Δημόκριτος», ΕΚΕΤΑ, κά), ανεξάρτητες Επιστημονικές/Ερευνητικές Ομάδες, η Εταιρεία Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας, καθώς και η Φαρμακοβιομηχανία για να καταθέσουν τις τρέχουσες εξελίξεις και επιτεύγματα της"Ερευνάς τους στο χώρο του Καρκίνου. Κατά τη τελετή έναρξης του Συνεδρίου θα δοθεί η Εναρκτήρια Ομιλία του Συνεδρίου κατά την οποία Θα μιλήσει ο διεθνώς αναγνωρισμένος Ελληνοκύπριος Επιστήμονας κ. Αγαμέμνων Επαινετός.

Η ομιλία αποτελεί την 45η Συμεωνίδειο Διάλεξη(προς τιμήν του Καθ. Αλεξάνδρου Συμεωνίδη) και η όλη εκδήλωση συμπίπτει με τα 50 χρόνια από την ίδρυση της Ελληνικής Εταιρείας Ερεύνης του Καρκίνου(1969-2019). 

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace, από την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019 και ώρα 11:00 έως την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019 και ώρα 14:30. 

Θα Θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι η εκδήλωση έχει λάβει 20 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο. 

Η συμμετοχή στο Συνέδριο είναι δωρεάν & η παρουσία όλων τιμητική. 

Με κάθε εκτίμηση Εκ μέρους του Δ.Σ. Ελληνικής Εταιρείας Ερεύνης του Καρκίνου 

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. 

Δρ Χαράλαμπος Ανδρεάδης Παθολόγος Ογκολόγος 

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr