Κεραμέως: Κανονικά οι Πανελλήνιες

Κεραμέως: Κανονικά οι Πανελλήνιες

Πανελλήνιες 2021: Κανονικά εντός του Ιουνίου αναμένεται να διεξαχθούν οι πανελλαδικές εξετάσεις, σύμφωνα με την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως. Η ίδια χαρακτήρισε τα self tests «σημαντικό εργαλείο» για την επαναλειτουργία των σχολείων, ενώ έκανε γνωστό ότι την επόμενη εβδομάδα θα συνεδριάσουν οι ειδικοί για το άνοιγμα των σχολείων, με προτεραιότητα τα Λύκεια.

Η υπουργός Παιδείας, μιλώντας στον ΑΝΤ1, τόνισε ότι οι πανελλήνιες εξετάσεις 2021 δρομολογούνται κανονικά εντός του Ιουνίου, αλλά δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα το πρόγραμμα και η ημερομηνία έναρξής τους. Η κ. Κεραμέως επανέλαβε ότι υφίσταται ενδεχόμενο παράτασης του σχολικού έτουςγια λίγες μέρες και μόνο εντός Ιουνίου, «για να κερδίσουμε μέρες στη δια ζώσης εκπαίδευση».


Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά ότι τα self test θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την εκπαιδευτική κοινότητα και τις οικογένειες των μαθητών. Έκανε δε γνωστό ότι έχει γίνει η παραλαβή ενός σημαντικού αριθμού τεστ και συνεχίζεται η προμήθειά τους από τα φαρμακεία, από την οποία θα κριθεί και το άνοιγμα των σχολείων.

Πανελλήνιες 2021: Τατουάζ και piercing θα κόβουν τους υποψήφιους για τις Σχολές Λιμενικού Σώματος

Βάσεις 2021: Οι Συντελεστές Ελάχ. Βάσης Εισαγωγής για Στρατιωτικές, Αστυνομικές, Πυροσβεστικές Σχολές, ΑΕΝ, Λιμενικού & ΑΣΤΕ

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr