Η Κωνσταντίνα Εμμανουηλίδη έφτασε τα 19.595 μόρια -Τι θέλει να σπουδάσει

Η Κωνσταντίνα Εμμανουηλίδη έφτασε τα 19.595 μόρια -Τι θέλει να σπουδάσει

Πρώτοι των Πρώτων Πανελληνίων 2020: Η Κωνσταντίνα Εμμανουηλίδη, μαθήτρια του 7ου ΕΠΑΛ Λάρισας, έφτασε τα 19.595 μόρια στις Πανελλαδικές και μιλά στα «Φοιτητικά Νέα» για την εμπειρία αυτή, καθώς και για τα σχέδιά της.

Θέλει να σπουδάσει Ιατρική και να χαράξει μια επιτυχημένη πορεία σε αυτόν τον τομέα. Η Ιατρική, όπως μας λέει, είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον της από πολύ νεαρή ηλικία και θεωρεί ότι με αυτήν την προσπάθειά της στις Πανελλήνιες βρίσκεται πολύ πιο κοντά στο στόχο της.


Η Κωνσταντίνα τονίζει πως το καθημερινό πρόγραμμα μελέτης της ήταν αρκετά απαιτητικό και περιλάμβανε αρκετές ώρες διαβάσματος, ενώ ο ελεύθερος χρόνος που είχε ήταν αρκετά περιορισμένος. Παρόλα αυτά, έβρισκε χρόνο και για άλλες δραστηριότητες.

Μας αναφέρει πως οι πολλές επαναλήψεις και η ουσιαστική και μεθοδική μελέτη της έδωσαν την δυνατότητα να αφομοιώνει το περιεχόμενο στα αντίστοιχα μαθήματα, ειδικά όντας σε ένα ήσυχο περιβάλλον.

Για τα αποτελέσματα, η Κωνσταντίνα λέει στα «Φοιτητικά Νέα»:

«Μόλις βγήκαν τα αποτέλεσμα αισθάνθηκα χαρά και δικαίωση, καθώς οι κόποι μου ανταμείφθηκαν. Θα χαρακτήριζα την προσπάθειά μου συστηματική, μεθοδική και αποτελεσματική.»

Ενώ, δεν ξεχνά να αναφερθεί και στους γονείς της:

«Οι γονείς μου αισθάνθηκαν χαρά και υπερηφάνεια και αποτελούν σημαντικό μερίδιο στην επιτυχία μου, καθώς με στήριξαν σε όλη την διάρκεια της προετοιμασίας μου.»

Συνεχίζει, λέγοντας για τους επόμενους υποψήφιους των Πανελλαδικών:

«Η συμβουλή μου προς τους επόμενους υποψηφίους είναι να έχουν πίστη στον εαυτό τους και να κυνηγούν τα όνειρά τους.»

Θεωρεί πως η επιτυχία της είναι ένας συνδυασμός όλων των παραπάνω.

Καταλήγοντας, μας λέει:

«Οι μαθητές οφείλουν να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στο σχολείο, να κατανοούν την αξία της γνώσης αλλά και να μελετούν με σεβασμό με σκοπό την επίτευξη της πνευματικής καλλιέργειας και των στόχων τους.»

Κωνσταντίνα Εμμανουηλίδη

Τα «Φοιτητικά Νέα» στον αγώνα αναζήτησης των «Πρώτων των Πρώτων» των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020.

Προσοχή: Αν θέλεις και εσύ να ενημερώνεσαι ΠΡΩΤΟΣ για κάθε νέα ανάρτηση που αφορά τις Πανελλήνιες, Μηχανογραφικό, Συμβουλές, Εκτιμήσεις Βάσεων, Αποτελέσματα Βάσεων πατήστε εδώ.

Περισσότερα άρθρα για τους Πρώτους των Πρώτων Πανελλαδικών 2020 μπορείτε να δείτε εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλαδικές 2020. 

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr