Στρατιωτικές Σχολές 2019: Αιτήσεις κατάταξης Ελλήνων εξωτερικού

Στρατιωτικές Σχολές 2019: Αιτήσεις κατάταξης Ελλήνων εξωτερικού

Πανελλήνιες 2019: Οι Έλληνες εξωτερικού μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση κατάταξης στα ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ από την Τετάρτη 10 Ιουλίου και ώρα 00:01 έως τη Δευτέρα 24 Ιουλίου 2019 και ώρα 24:00.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ»


Επειδή οι Έλληνες Εξωτερικού δεν έχουν ακόμη λάβει κωδικό αριθμό Πανελληνίων Εξετάσεων, για να υποβάλλουν αίτηση για τα ΑΣΕΙ - ΑΣΣΥ, θα ακολουθήσουν των παρακάτω διαδικασία:

α) Κατεβάζουν την αίτηση, από εδώ, την εκτυπώνουν και συμπληρώνουν όλα τα πεδία της με τα στοιχεία τους, εκτός από τον κωδικό Πανελληνίων Εξετάσεων.

β) Θεωρούν τη συμπληρωμένη και δεόντως υπογεγραμμένη αίτηση σε ΚΕΠ.

γ) Επισυνάπτουν τη θεωρημένη αίτηση και τα λοιπά απαραίτητα δικαιολογητικά σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το οποίο αποστέλλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως την Τετάρτη 24/07/2019 και ώρα 23:59.

δ) Επικοινωνούν τηλεφωνικά με το Εξεταστικό Κέντρο, που είναι η Διοίκηση Αεροπορικής Εκπαίδευσης (ΔΑΕ/Β1), ΑΒ Δεκέλειας, Αχαρναί Αττικής (Τατόι) ΤΓΑ 1010, τηλ. (210)8192132-3, για να επιβεβαιώσουν ότι παρελήφθη το ως άνω ηλεκτρονικό μήνυμα.

Την ενημερωτική σελίδα όλα τα νέα που αφορούν τις Στρατιωτικές Σχολές μπορείτε να την δείτε εδώ.

ε) Εκτυπώνουν και συμπληρώνουν το Έντυπο Υγειονομικής Εξέτασης από εδώ. Οι υποψήφιοι πρέπει να το προσκομίσουν την πρώτη ημέρα των Υγειονομικών Εξετάσεων.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα, οι υποψήφιοι μπορούν να επικοινωνούν με το Εξεταστικό Κέντρο της ΔΑΕ/Β1 στα στοιχεία που αναγράφονται παραπάνω.

Για την ομαλή λειτουργία του συστήματος υποβολής των αιτήσεων, συνιστάται στους υποψήφιους να τηρήσουν το χρονοδιάγραμμα του παραρτήματος «Α» της εγκυκλίου εισαγωγής στα ΑΣΕΙ και ΑΣΣΥ ακαδημαϊκού έτους 2019-2020 και να μην περιμένουν την τελευταία ημέρα για να υποβάλουν την αίτηση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ώστε να έχουν τον απαιτούμενο χρόνο διαχείρισης και διόρθωσης παραλείψεων και λαθών, τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ.

Περισσότερες πληροφορίες για το Σύστημα Υποβολής Αίτησης Κατάταξης Σε Στρατιωτικές Σχολές ΕΔΩ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Στρατιωτικές Σχολές

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr