Υποψήφια των Πανελλαδικών μηδενίστηκε: Έίχε κρύψει κινητό στο καζανάκι της τουαλέτας

Υποψήφια των Πανελλαδικών μηδενίστηκε: Έίχε κρύψει κινητό στο καζανάκι της τουαλέτας

Πανελλήνιες 2019: Ακόμα και οι πιο μικρές παρασπονδίες καμιά φορά χρειάζονται στοιχειώδη τύχη για να έχουν αποτέλεσμα. Τύχη όμως φαίνεται ότι δεν διέθετε μια μαθήτρια που εξεταζόταν την Τρίτη, στο Αγρίνιο στο μάθημα της Βιολογίας των Πανελλαδικών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η κοπέλα που έδινε εξετάσεις σε σχολικό συγκρότημα του Αγρινίου, παρότι προερχόμενη από άλλη πόλη της Αιτωλοακαρνανίας, έκρυψε το κινητό της τηλέφωνο -με αδιάβροχη θήκη- στο καζανάκι της τουαλέτας του σχολείου.


Δεν μπορεί κανείς να ξέρει πόσες φορές κι αν έκανε χρήση της παρασπονδίας της αλλά η ατυχία που ακολούθησε ήταν μνημειώδης! Το συγκεκριμένο καζανάκι φαίνεται να έσταζε και βρέθηκε κάποιος να ζητήσει να σταματήσει η διαρροή.

Όταν κάποιοι άνοιξαν το καζανάκι για σταματήσουν το νερό που έτρεχε έπεσαν πάνω στο συγκεκριμένο τηλέφωνο. Για το θέμα κλήθηκε και η Αστυνομία όπου γρήγορα έγινε γνωστή η κάτοχος του, ωστόσο δεν υποβλήθηκαν μηνύσεις και το θέμα δεν πήρε περαιτέρω έκταση. 

Όπως έγινε γνωστό η κοπέλα παραδέχτηκε ότι είχε τοποθετήσει το κινητό της στο συγκεκριμένο σημείο με αποτέλεσμα να μηδενιστεί.

Υποβολή Μηχανογραφικού

Το Εγχειρίδιο Χρήσης για μηχανογραφικό ΓΕΛ πατήστε εδώ, για μηχανογραφικό ΕΠΑΛ πατήστε εδώ.

Με πληροφορίες από agrinionews

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr