Αστυνομικές Σχολές 2019: Μέχρι σήμερα 5 Ιουνίου η υποβολή δικαιολογητικών

Μέχρι τις 5 Ιουνίου η υποβολή δικαιολογητικών για τις Αστυνομικές Σχολές

Πανελλήνιες 2019: Λήγει στις 5 Ιουνίου και ώρα 15:00, σύμφωνα με τη σχετική προκήρυξη του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, η προθεσμία για την υποβολή των σχετικών δικαιολογητικών των υποψηφίων για τη συμμετοχή τους στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Αστυνομικών Σχολών με το σύστημα των εξετάσεων σε πανελλαδικό επίπεδο (Πανελλαδικών Εξετάσεων 2019), το ακαδημαϊκό έτος 2019 – 2020.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε την ενημερωτική σελίδα για τις Αστυνομικές Σχολές


Την προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών στις σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων του ΥΠΠEΘ μπορείτε να την δείτε εδώ.

Ο αριθμός των ιδιωτών υποψηφίων που θα εισαχθούν στη Σχολή Αστυφυλάκων, σύμφωνα με την προκήρυξη, καθορίζεται σε τριακόσιους δέκα (310) και εκείνων που θα εισαχθούν στη Σχολή Αξιωματικών σε σαράντα (40).

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό, για κατάταξη στην Ελληνική Αστυνομία ως Δόκιμοι Υπαστυνόμοι ή Δόκιμοι Αστυφύλακες, έχουν άνδρες και γυναίκες, Έλληνες πολίτες ή ομογενείς από τη Βόρειο Ήπειρο, την Κύπρο και την Τουρκία. 

Οι ομογενείς που κατατάσσονται στην Ελληνική Αστυνομία, αποκτούν αυτοδίκαια την Ελληνική Ιθαγένεια από την κατάταξή τους.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλήνιες 2019.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr