Στρατιωτικές Σχολές 2019: Η κατάσταση των υποψηφίων με ελλιπή δικαιολογητικά

Στρατιωτικές Σχολές 2019: Η κατάσταση των υποψηφίων με ελλιπή δικαιολογητικά

Πανελλήνιες 2019: Αναρτήθηκε η κατάσταση των υποψηφίων με ελλιπή δικαιολογητικά του διαγωνισμού για την επιλογή σπουδαστών/τριων για τις σχολές της Πολεμικής Αεροπορίας.

Οι υποψήφιοι του διαγωνισμού για την επιλογή σπουδαστών/τριών για ΑΣΕΙ - ΑΣΣΥ, ακαδημαϊκού έτους 2019-20 της ΠΑ καλούνται να υποβάλουν στη Διοίκηση Αεροπορικής Εκπαίδευσης μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), τα ελλείποντα - ελλιπή δικαιολογητικά, έως την Παρασκευή 31 Μαΐου 2019 και ώρα 24:00.


Σε περιπτώσεις παράλειψης ή λανθασμένης συμπλήρωσης κάποιου από τα πεδία της αίτησης, θα υποβάλλεται από τους υποψήφιους υπεύθυνη δήλωση, στην οποία θα αναγράφονται τα ορθά στοιχεία. Οι υπεύθυνες δηλώσεις θα πρέπει να συμπληρώνονται - υπογράφονται και θεωρούνται για το γνήσιο της/των υπογραφής/-ών.

Στην περίπτωση που ο υποψήφιος είναι ανήλικος θα υποβάλλονται δύο (2) υπεύθυνες δηλώσεις μία από τον ασκούντα τη γονική μέριμνα ή επιτροπεία και μία από τον ίδιο. Για περισσότερες πληροφορίες - διευκρινήσεις, οι υποψήφιοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 210-8192132 - 2133-2134-2135, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (07:30 - 15:00).

Δείτε εδώ την κατάσταση των υποψηφίων κατά Α/Α αίτησης, τα δικαιολογητικά των οποίων παρουσιάζουν ελλείψεις ή τυπικές παραλείψεις. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Την ενημερωτική σελίδα όλα τα νέα που αφορούν τις Στρατιωτικές Σχολές μπορείτε να την δείτε εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλήνιες 2019.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr