Οι Πρώτοι των Πρώτων της Θεσσαλονίκης - Πόσο έγραψαν και σε ποιες Σχολές στοχεύουν

Οι Πρώτοι των Πρώτων της Θεσσαλονίκης - Πόσο έγραψαν και σε ποιες Σχολές στοχεύουν

Οι ιστορίες των υποψηφίων των Πανελληνίων 2018, ιστορίες παιδιών που με σκληρή δουλειά κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα, αποτελεί σίγουρα τις θετικές ειδήσεις των ημερών. 

Σήμερα, παρουσιάζουμε τους πρώτους των πρώτων της Θεσσαλονίκης σύμφωνα με τον «Τύπο της Θεσσαλονίκης». Παιδιά που δούλεψαν σκληρά καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς και τώρα χαίρονται με την επιτυχία τους: 


Είσαι Υποψήφιος Φοιτητής; Πάτησε ΕΔΩ.

  • Θρασύβουλος Οικονόμου, 19.281 μόρια

Για πολυετή προσπάθεια μίλησε ο Θρασύβουλος Οικονόμου, ο οποίος θα επιλέξει τη σχολή των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΑΠΘ, καθώς σκέφτεται να ασχοληθεί με τον προγραμματισμό και το software engineering. Όπως λέει, και τα προηγούμενα χρόνια είχε ασχοληθεί με τον προγραμματισμό και τα μαθηματικά σε επίπεδο διαγωνισμών, ενώ θεωρεί ότι είναι ένα πτυχίο που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα γνώσεων πάνω στις θετικές επιστήμες και μπορεί να τον βοηθήσει στη μετέπειτα πορεία του.

  • Ηλίας Πυλιανίδης,19.250

Ο Ηλίας Πυλιανίδης προσανατολίζεται προς την Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ. «Οι καθηγητές με βοήθησαν πολύ σε αυτήν την προσπάθεια. Στηρίχθηκα πολύ στην δουλειά που κάναμε στο σχολείο και όχι τόσο στα φροντιστήρια. Επειδή με είχαν προετοιμάσει κατάλληλα τα θέματα ήταν βατά στις πανελλήνιες», αναφέρει μιλώντας στον «Τύπο της Θεσσαλονίκης». 

  • Μαρία Χαραλαμπίδου, 19.250 μόρια

Η Μαρία από το Κολλέγιο Ανατόλια στοχεύει στην Ιατρική του ΑΠΘ.

Μιλώντας στον «Τύπο της Θεσσαλονίκης» αποκάλυψε πως διάβασε στοχευμένα, ουσιαστικά και χωρίς να σπαταλά πολύ χρόνο, χωρίς υπερβολές. 

  • Αντώνης Βλαστός, 19.249 μόρια 

Ο Αντώνης Βλαστός στοχεύει επίσης στην Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ και το αποτέλεσμα ήρθε μετά από διάβασμα χρόνων. 

  • Σοφία-Ηλέκτρα Σάρρα με 19.219 μόρια
  • Αιμιλία Τζώτζα, 19137 μόρια

«Ήταν μία δύσκολη χρονιά, που απαιτούσε διαρκή προσπάθεια και εγρήγορση», λέει η Αιμιλία που στοχεύει και εκείνη στην Ιατρική του ΑΠΘ. 

  •  Χρήστος Εδρεμίτογλου 19.074 μόρια

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλήνιες 2018

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr