Θέματα και Λύσεις Ιστορία Προσανατολισμού (ΓΕΛ) Πανελλαδικών 2018

Πανελλήνιες 2018: Ιστορία Προσανατολισμού (ΓΕΛ) Θέματα & Λύσεις

Πανελλήνιες 2018: Σήμερα Τετάρτη 13-6-2018 οι μαθητές/-τριες της Γ΄ τάξης ΓΕΛ διαγωνίζονται στα θέματα των μαθημάτων Ιστορίας, Φυσικής και προγραμματισμού.

Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, το μέσο ενημέρωσης που θα χρειάζεσαι «ως φοιτητής» σε καθημερινή βάση μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων 2018 για την εισαγωγή σου στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση θα σας παρουσιάσουν μέσα από το παρόν άρθρο τα θέματα, τις λύσεις και τον σχολιασμό των θεμάτων για το μάθημα της Ιστορίας Προσανατολισμού (ΓΕΛ).


Συνεχίζονται οι Πανελλαδικές Εξετάσεις 2018 και την σκυτάλη παίρνουν και πάλι οι υποψήφιοι των ΓΕΛ που διαγωνίζονται σε τρια μαθήματα για τις πανελλαδικές, συγκεκριμένα στα θέματα ιστορίας, φυσικής και προγραμματισμού.

Πιο αναλυτικά, σήμερα Τετάρτη 13/6 οι υποψήφιοι των ΓΕΛ, διαγωνίζονται στα μαθήματα, Ιστορία για την Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών, Φυσική η Ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό περιβάλλον για την Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής.

Αποτελέσματα Πανελλαδικών 2018: Αν θέλετε να ενημερωθείτε ΠΡΩΤΟΙ για τα Αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2018, πατήστε ΕΔΩ.

Οι 104.040 υποψήφιοι φοιτητές έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους στα μαθήματα Κατεύθυνσης που λόγω και του αυξημένου συντελεστή βαρύτητας, καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό, την πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Σχολιασμός Θεμάτων

Ο Σχολιασμός των θεμάτων Ιστορίας Προσανατολισμού (ΓΕΛ) από τον ΟΕΦΕ έχει ως εξής:

Τα σημερινά θέματα στην Ιστορία Προσανατολισμού κάλυπταν όλο το εύρος της εξεταστέας ύλης και απαιτούσαν κριτική σκέψη από τους μαθητές και στις δύο ομάδες.

Στην πρώτη ομάδα οι ερωτήσεις είχαν διατυπωθεί με σαφήνεια, ωστόσο προϋπέθεταν την πλήρη αφομοίωση της διδαχθείσας ύλης.

Στη δεύτερη ομάδα, στα θέματα Γ1 και Δ1, που αφορούν στον σχολιασμό πηγών, δόθηκαν κατανοητά κείμενα που απαιτούσαν ωστόσο τη συνθετική ικανότητα των υποψηφίων.

Συγκριτικά χαρακτηρίζονται δυσκολότερα σε σχέση με τα περυσινά θέματα.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2018: ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ Ιστορία Προσανατολισμού (ΓΕΛ)
Θέματα και Λύσεις Μαθηματικά ΕΠΑΛ Ιστορία Προσανατολισμού (ΓΕΛ)

Μέσα από το παρόν άρθρο τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr θα αναρτήσουν σε πραγματικό χρόνο τα Θέματα και τις Λύσεις για το μάθημα Ιστορία Προσανατολισμού (ΓΕΛ).

Τα Θέματα

Για τα θέματα Ιστορία Προσανατολισμού ημερησίων (ΓΕΛ) πατήστε ΕΔΩ.

Για τα θέματα Ιστορία Προσανατολισμού εσπερινών (ΓΕΛ) πατήστε ΕΔΩ.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να ανανεώσετε τη σελίδα!

Οι Απαντήσεις των Θεμάτων

Για τις Απαντήσεις των θεμάτων Ιστορίας Προσανατολισμού ημερησίων (ΓΕΛ) πατήστε ΕΔΩ.

Μείνετε Συντονισμένοι για να Δείτε Πρώτοι τα Θέματα και τις Λύσεις των Πανελλαδικών 2018

SOS: Μείνετε Συντονισμένοι στο παρόν άρθρο για τα Θέματα και τις Απαντήσεις καθώς το άρθρο θα ανανεωθεί με τα θέματα, τα σχόλια και τις απαντήσεις άμεσα!

Αποτελέσματα Πανελλαδικών 2018: Αν θέλετε να ενημερωθείτε ΠΡΩΤΟΙ για τα Αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2018, πατήστε ΕΔΩ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλαδικές 2018

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr