Πανελλήνιες 2018: Προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τις ΠΚΕ των Σχολών Αξιωματικών και των Σχολών Αστυφυλάκων

Πανελλήνιες 2018: Προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τις ΠΚΕ των Σχολών Αξιωματικών και των Σχολών Αστυφυλάκων

Πανελλήνιες 2018: Ενημέρωση προθεσμίας υποβολής δικαιολογητικών για τη συμμετοχή υποψηφίων Eλλήνων του εξωτερικού στις προκαταρκτικές εξετάσεις (ΠΚΕ) των Σχολών Αξιωματικών και των Σχολών Αστυφυλάκων.

Σύμφωνα με τη σχετική προκήρυξη του Υπουργείου Εσωτερικών, η προθεσμία για την υποβολή των σχετικών δικαιολογητικών των υποψηφίων Ελλήνων του εξωτερικού για τη συμμετοχή τους στις προκαταρκτικές εξετάσεις (ΠΚΕ) των Σχολών Αξιωματικών και των Σχολών Αστυφυλάκων λήγει στις 27 Ιουλίου 2018.


Την ενημερωτική σελίδα όλα τα νέα που αφορούν τις Αστυνομικές Σχολές μπορείτε να την δείτε εδώ.

Οι Έλληνες του Εξωτερικού και τα τέκνα Ελλήνων υπαλλήλων που υπηρετούν στο εξωτερικό που θέλουν να είναι υποψήφιοι για τις Σχολές Αξιωματικών και τις Σχολές Αστυφυλάκων θα πρέπει σύμφωνα με τη σχετική προκήρυξη να υποβάλλουν την αίτηση με τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά το αργότερο μέχρι τις 27-07-2018 και ώρα 15:00 στο Αστυνομικό Τμήμα της κατοικίας ή διαμονής τους στην Ελλάδα ή στα Προξενεία της Ελλάδας στις χώρες που διαμένουν.

Η προκήρυξη διαγωνισμού επιλογής σπουδαστών για το 1ο έτος των Σχολών Αξιωματικών και των Σχολών Αστυφυλάκων καθώς και οι διευκρινιστικές οδηγίες ακαδημαϊκού έτους 2018‐2019 είναι αναρτημένες στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας : www.hellenicpolice.gr.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Αστυνομικές Σχολές

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr