Πανελλήνιες 2018 (ΠΡΟΣΟΧΗ): Αλλαγή στην προκήρυξη για τις Στρατιωτικές Σχολές

Πανελλήνιες 2018 (ΠΡΟΣΟΧΗ): Αλλαγή στην προκήρυξη για τις Στρατιωτικές Σχολές

Στρατιωτικές ΣχολέςΑνακοινοποιήθηκε η εγκύκλιος για τις στρατιωτικές σχολές και πλέον στην παράγραφο 11 που αναφέρεται για τα προσόντα αφαιρέθηκε το χωρίο που αφορούσε τη διαγωγή: δ. Να έχουν διαγωγή, τουλάχιστον ΚΟΣΜΙΑ.

Θέμα: Ορθή επανάληψη ως προς την παράγραφο 11 και το Υπόδειγμα «4» ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΛΥΚΕΙΟΥ της προκήρυξης διαγωνισμού επιλογής σπουδαστών για το 1ο έτος των ΑΣΕΙ & ΑΣΣΥ ακαδημαϊκού έτους 2018-2019.


Στην ανακοινοποιημένη εγκύκλιο το δ πλέον αφορά τα σχετικά με τη Σχολή Ικάρων. Επίσης στο παράρτημα με τα δικαιολογητικά ΣΤ πρώτα αναφέρονταν: 

β. Φωτοαντίγραφο απολυτηρίου, εφόσον έχουν αποφοιτήσει την παρελθούσα εκπαιδευτική περίοδο και παλαιότερα. Όσοι αποφοιτούν την παρούσα εκπαιδευτική περίοδο, βεβαίωση του Λυκειάρχη ότι είναι µαθητές της Γ’ Λυκείου και ότι η διαγωγή τους µέχρι την ηµεροµηνία εκδόσεως της είναι τουλάχιστον “ΚΟΣΜΙΑ”. (Υπόδειγµα «4»). Εφόσον ο Λυκειάρχης αρνηθεί την έκδοση αυτής της βεβαιώσεως, θα αναφέρεται αυτό σε ιδιαίτερη υπεύθυνη δήλωση που θα υπογράφεται από τον ενήλικο υποψήφιο ή για τον ανήλικο από τον ασκούντα ή τους ασκούντες τη γονική µέριµνα ή επιτροπεία θεωρούµενου του γνησίου της υπογραφής από ΚΕΠ. 

Στο νέο παράρτημα ορίζεται για τη βεβαίωση του Λυκειάρχη: 

β. Φωτοαντίγραφο απολυτηρίου, εφόσον έχουν αποφοιτήσει την παρελθούσα εκπαιδευτική περίοδο και παλαιότερα. Όσοι αποφοιτούν την παρούσα εκπαιδευτική περίοδο, βεβαίωση του Λυκειάρχη ότι είναι μαθητές της Γ’ Λυκείου. (Υπόδειγμα «4»). Εφόσον ο Λυκειάρχης αρνηθεί την έκδοση αυτής της βεβαιώσεως, θα αναφέρεται αυτό σε ιδιαίτερη υπεύθυνη δήλωση που θα υπογράφεται από τον ενήλικο υποψήφιο ή για τον ανήλικο από τον ασκούντα ή τους ασκούντες τη γονική μέριμνα ή επιτροπεία θεωρούμενου του γνησίου της υπογραφής από ΚΕΠ.

Η προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών λήγει στις 10 Μαΐου 2018 (σφραγίδα ταχυδρομείου).

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε την επανεκδοθείσα προκήρυξη για τους υποψήφιους των Στρατιωτικών Σχολών έτους 2018.

Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

Την ενημερωτική σελίδα όλα τα νέα που αφορούν τις Στρατιωτικές Σχολές μπορείτε να την δείτε εδώ.

SOS: Πατήστε ΕΔΩ για όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2018.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλαδικές 2018

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr