Αποτελέσματα Πανελληνίων 2017: Πότε θα ανακοινωθούν και που!

Αποτελέσματα Πανελληνίων 2017: Πότε θα ανακοινωθούν και που!

Πανελλήνιες Αποτελέσματα 2017: Οι Πανελλήνιες Εξετάσεις του 2017 πλησιάζουν! Όλοι οι υποψήφιοι φοιτητές μετά θα περιμένουν με ανυπομονησία τα αποτελέσματα των Πανελληνίων 2017.

Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, το μέσο ενημέρωσης που θα χρειάζεσαι «ως φοιτητής» σε καθημερινή βάση μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την εισαγωγή σου στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση σε ενημερώνουν πως:


Οι Πανελλήνιες Εξετάσεις 2017 ξεκινούν στις 7 Ιουνίου για τα Γενικά Λύκεια (ΓΕΛ). Μια ημέρα νωρίτερα, στις 6 Ιουνίου, θα έχουν αρχίσει οι Πανελλήνιες 2017 για τα Επαγγελματικά Λύκεια (ΕΠΑΛ). Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά και η αγωνία θα κορυφωθεί μόλις ανακοινωθούν τα αποτελέσματα με τις Πανελλήνιες 2017.

Την σελίδα για την ενημέρωση των υποψηφίων για τα Αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2017 μπορείτε να την δείτε εδώ.

Τα αποτελέσματα των Πανελληνίων 2017 αναμένεται να ανακοινωθούν στις 29 Ιουνίου, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι τον Σεπτέμβρη θα γίνουν και επαναληπτικές εξετάσεις για όσους λόγω σοβαρού προβήματος υγείας δεν κατάφεραν να παραστούν στις εξετάσεις του Ιουνίου.

Όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους μέσα από τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Δείτε ΕΔΩ τι ισχύει για τις επαναλήπτικές εξετάσεις των Πανελληνίων 2017.

Αποτελέσματα και Βάσεις 2017

Η έκδοση των αποτελεσμάτων για τις Πανελλήνιες 2017 θα πραγματοποιηθεί στις 29 Ιουνίου και η ανακοίνωση των βάσεων 2017 στα τέλη Αυγούστου.Υποψήφιοι Πανελλαδικών 2017: Για να δεις πρώτος τα αποτελέσματα για τις Πανελλήνιες 2017 πάτησε εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr