Πανελλήνιες 2016: Οι απαντήσεις στα Αρχαία Ελληνικά από τον ΟΕΦΕ

Πανελλήνιες 2016: Οι απαντήσεις στα Αρχαία Ελληνικά από τον ΟΕΦΕ

«Ηθελαν χρόνο» παραδέχονται καθηγητές για τα θέματα των Αρχαίων Ελληνικών κατεύθυνσης/ομάδας προσανατολισμού ανθρωπιστικών σπουδών στα οποία εξετάστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, ενώ όσον αφορά στα Μαθηματικά σημειώνουν ότι ήταν για καλά προετοιμασμένους. 

Γίνε μέλος στην σελίδα Πανελλήνιες 2016 αν θέλεις να ενημερωθείς πρώτος για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2016


Ηθελαν χρόνο τα Αρχαία 

Μεταξύ άλλων η Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος σημειώνει ότι τα Αρχαία Ελληνικά απαιτούσαν ιδιαίτερα προσοχή στις απαντήσεις τόσο στο γνωστό όσο και στο άγνωστο, ενώ συγκεκριμένα τα ερωτήματα Β1 και Β2 του διδαγμένου απαιτούσαν συνετή διαχείριση του χρόνου λόγω της μεγάλης έκτασης των απαντήσεων. «Η δυσκολία τους έγκειται στο μέγεθος και όχι στην κατανόηση», σημειώνουν και προσθέτουν: «Το αδίδακτο κείμενο περιείχε ειδικό λεξιλόγιο, το οποίο πιθανόν να προκαλούσε δυσκολίες στην κατανόηση του νοήματος και απόδοση της μετάφρασης. Οι γραμματικές και συντακτικές ασκήσεις κινήθηκαν στο πλαίσιο των απαραίτητων γνώσεων ενός υποψηφίου».

Δείτε τα θέματα των Αρχαίων Ελληνικών ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Β' (παλιού και νέου συστήματος) πατήστε εδώ.

Απαντήσεις Αρχαίων

Δείτε παρακάτω τις απαντήσεις στα Αρχαία Ελληνικά, σύμφωνα με την Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος (μπορείτε να κατεβάσετε τις απαντήσεις και σε PDF πατώντας ΕΔΩ). 

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι για όλα τα τελευταία νέα που αφορούν τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2016 ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr