ΒΑΣΕΙΣ 2016: Ξεκίνησε η οριστικοποίηση των μηχανογραφικών 2016

ΒΑΣΕΙΣ 2016: Ξεκίνησε η οριστικοποίηση των μηχανογραφικών 2016

Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, το μέσο ενημέρωσης που θα χρειάζεσαι για να ενημερώνεσαι «ως φοιτητής» σε καθημερινή βάση μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την εισαγωγή σου στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση σε ενημερώνουν πως:

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να οριστικοποιήσουν τις επιλογές τους για την εισαγωγή στις σχολές και τα τμήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο μηχανογραφικό τους δελτίο από Παρασκευή, 24 Ιουνίου, μέχρι Παρασκευή 8 Ιουλίου


Οι υποψήφιοι έχουν πρόσβαση στη σχετική ηλεκτρονική διεύθυνση exams.it.minedu.gov.gr προκειμένου να μελετήσουν και, σε πρώτο στάδιο, να κάνουν κάποιες προσωρινές προτιμήσεις.

Μετά την οριστικοποίηση, το μηχανογραφικό καταχωρείται στη βάση δεδομένων του υπουργείου Παιδείας και δεν θα είναι δυνατή καμία τροποποίηση από τον υποψήφιο, χωρίς τη μεσολάβηση της σχολικής μονάδας.

Η προθεσμία οριστικοποίησης είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο.

Οι υποψήφιοι συμβουλεύονται να εκτυπώσουν ή και να αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους το οριστικοποιημένο μηχανογραφικό, ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορούν να δουν τις τελικές προτιμήσεις τους.

Είσαι Υποψήφιος Πρωτοετής Φοιτητής 2016-2017;

Γίνε μέλος στην σελίδα «Ενημέρωση Πρωτοετών Φοιτητών 2016-2017», ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕ την, για να ενημερώνεσαι καθημερινά και μέσω Facebook για όλα τα τελευταία νέα που σε αφορούν!

Όλα τα τελευταία νέα για το Μηχανογραφικό 2016 στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr