ΒΑΣΕΙΣ 2016: Σε ποια Σχολή περνάς σύμφωνα με τις περσινές βάσεις

ΒΑΣΕΙΣ 2016: Σε ποια Σχολή περνάς σύμφωνα με τις περσινές βάσεις

Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, το μέσο ενημέρωσης που θα χρειάζεσαι «ως φοιτητής» σε καθημερινή βάση μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την εισαγωγή σου στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση σε ενημερώνουν πως:

ΠΡΟΣΟΧΗ: Είσαι Υποψήφιος Πρωτοετής Φοιτητής 2016-2017; (ΔΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ)


Αποτελέσματα Πανελλαδικών

Αναρτήθηκαν σήμερα τα αποτελέσματα των πανελληνίων 2016 απο το υπουργείο Παιδείας και οι υποψήφιοι μπορούν να δουν τους βαθμούς τους (ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΔΩ).

Υπολόγισε τα Μόρια

Μπορείς να υπολογίσεις τα μόρια που έχεις συγκεντρώσει και να τα συγκρίνεις  τα με τις βάσεις 2015.

Ο κάθε υποψήφιος φοιτητής μπορεί να υπολογίσει τα μόρια που συγκέντρωσε ε για τις Πανελλήνιες του 2016 σε ειδική εφαρμογή που έχει αναπτύξει το υπουργείο Παιδείας. Μπορείτε να δείτε την εφαρμογή ΕΔΩ.

Κάντε σύγκριση με τις βάσεις 2015

Εισάγοντας τους βαθμούς που μέσα από την παραπάνω εφαρμογή μπορείς να βλέπεις τα συνολικά μόρια και να τα συγκρίνεις με τις βάσεις εισαγωγής του 2015. Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τις βάσεις 2015.

Αποτελέσματα Βάσεων 2016

Αν θέλεις να ενημερωθείς πρώτος για τα Αποτελέσματα των Βάσεων Εισαγωγής 2016 (ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ).

Μηχανογραφικά δελτία

Μέχρι και την Παρασκευή 8 Ιουλίου, οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2016 μπορούν να υποβάλουν το μηχανογραφικό τους

Συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι που ενδιαφέρονται να υποβάλουν μηχανογραφικό μπορούν να απευθύνονται στο Λύκειό τους προκειμένου να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password).

Με αυτόν τον προσωπικό κωδικό θα μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr, να μελετούν το Μ.Δ. και σε πρώτο στάδιο να κάνουν κάποιες προσωρινές προτιμήσεις (Προσωρινή Αποθήκευση).

Μετά την ολοκλήρωση της ανακοίνωσης των βαθμών των ΕΠΑΛ και σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί, όλοι οι υποψήφιοι στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση θα πρέπει να κλειδώσουν το τελικό τους μηχανογραφικό (επιλέγοντας ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ) ως και την Παρασκευή 8-7-2016.

Όλα τα τελευταία νέα που αφορούν τις Πανελλήνιες 2016 μπορείτε να δείτε στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr