Πρόσκληση κατάταξης επιτυχόντων στη ΣΜΥΝ έτους 2017 - Οδηγίες

Πρόσκληση κατάταξης επιτυχόντων στη ΣΜΥΝ έτους 2017 - Οδηγίες

Καλούνται οι επιτυχόντες στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ), μέσω των Πανελλαδικών Εξετάσεων, όπως παρουσιασθούν την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 07:00 στη Σχολή, που εδρεύει στο Ναυτικό Οχυρό ΔΝΕ (Σκαραμαγκάς Αττικής).

Την ενημερωτική σελίδα όλα τα νέα που αφορούν τις Στρατιωτικές Σχολές μπορείτε να την δείτε εδώ.


Κατά την κατάταξή τους να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά που ορίζονται από την προκήρυξη Διαγωνισμού Επιλογής Σπουδαστών ΓΕΕΘΑ αριθμός Εγκυκλίου 14, Παράρτημα “Ζ”.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ

ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΤΑΞΕΩΣ ΤΩΝ.

1. ΕΛΛΗΝΕΣ-ΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ.

α. Φωτοαντίγραφο Απολυτηρίου.

β. Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν είναι γραμμένοι σε άλλο ΑΕΙ ή ΤΕΙ ή βεβαίωση διαγραφής, εφόσον έχουν εγγραφεί σε άλλο ΤΕΙ ή ΑΕΙ. Η υπεύθυνη δήλωση υποβάλλεται μέχρι την ορκωμοσία.

γ. Αστυνομική ταυτότητα.

δ. Διαβατήριο (εφόσον υπάρχει).

ε. Βιβλιάριο υγείας παιδικής ηλικίας (εφόσον υπάρχει).

στ. Τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ) , σε επίσημο έγγραφο της αρμόδιας ΔΟΥ.

ζ. Τον Αριθμό Στρατολογικού Μητρώου (ΑΣΜ) , σε επίσημο έγγραφο της αρμόδιας Στρατολογικής Υπηρεσίας.

η. Βεβαίωση Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) ή προσκόμιση οποιουδήποτε δικαιολογητικού που αναγράφει τον ΑΜΚΑ.

θ. Αντίγραφο της πρώτης σελίδας Βιβλιαρίου Ατομικού Τραπεζικού Λογαριασμού όπου πρώτος δικαιούχος να είναι ο εισαγόμενος και να φαίνεται ο αριθμός βιβλιαρίου και ο ΙΒΑΝ.

ι. Αριθμός Μητρώου Ασφαλισμένου (ΑΜΑ) φωτοαντίγραφο βιβλιαρίου ή άλλο επίσημο έγγραφο του ΙΚΑ για όσους έχουν.

ια. Βεβαίωση από τον ασφαλιστικό φορέα, στον οποίο ανήκαν, ότι παρέδωσαν το Βιβλιάριο Υγείας-Νοσηλείας ή για τους ανασφάλιστους Υπεύθυνη Δήλωση ότι δεν είναι κάτοχοι αντίστοιχου Βιβλιαρίου.

ιβ. Φωτοαντίγραφο πτυχίου ξένης γλώσσας (εφόσον υπάρχει).

Οι επιτυχόντες που υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις εκτός από τα παραπάνω αναφερόμενα δικαιολογητικά, πρέπει επιπλέον να προσκομίσουν πιστοποιητικό της Διευθύνσεως Προσωπικού του Κλάδου στον οποίο υπηρετούν (Στρατός, Αεροπορία, Ναυτικό), στο οποίο θα φαίνεται ότι δεν έχουν παραπεμφθεί σε δίκη με βούλευμα δικαστικού συμβουλίου στρατοδικείου, ή κοινού ποινικού δικαστηρίου ή με απευθείας κλήση Εισαγγελικής Αρχής για οποιοδήποτε από τα εγκλήματα που αναφέρονται στην υποπαράγραφο 8ζ της Εγκυκλίου.

2. ΚΑΤΑΓΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ.

α. Κυρωμένο φωτοαντίγραφο Απολυτήριο Λυκείου.

β. Βεβαίωση της Ελληνικής Προξενικής Αρχής της Χώρας προελεύσεώς των με την οποία θα βεβαιώνεται ότι έχουν εκκινήσει τις προβλεπόμενες διαδικασίες για την παραίτησή τους από την ιθαγένεια της Χώρας αυτής(αν δεν έχουν αποκλειστικά την Ελληνική ιθαγένεια). Εν συνεχεία, θα πρέπει εντός τριών (3) μηνών από την κατάταξή τους στη Σχολή, να έχει ολοκληρωθεί η παραπάνω διαδικασία, γεγονός που θα βεβαιώνεται με την προσκόμιση επίσημου κυβερνητικού εγγράφου της Χώρας προέλευσης, θεωρημένου από την εκεί Ελληνική Προξενική Αρχή.

γ. Τα λοιπά δικαιολογητικά της παραγράφου 1.

ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΝΕΟΚΑΤΑΤΑΓΕΝΤΩΝ ΔΟΚ ΥΠΑΞ ΣΜΥΝ 38ης ΣΕΙΡΑΣ 2017-2018

Γνωστοποιείται ότι λόγω της εφαρμογής του νέου Οργανισμού Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (Προεδρικό Διάταγμα υπ’ αριθμό 66/2017 Τεύχος Α΄ Αρ. Φυλ. 96 από 6 Ιουλίου 2017) οι δηλώσεις επιθυμίας που αφορούν τα πεδία ειδικοτήτων και υποβλήθηκαν από τους υποψηφίους με τη αίτηση-υπεύθυνη δήλωση ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ ακαδημαϊκού έτους 2017-2018 της ΕΔΥΕΘΑ 14/2017, δεν θα ληφθούν υπόψη και θα ακολουθηθεί η προβλεπόμενη από τον νέο Οργανισμό ΣΜΥΝ διαδικασία.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΤΗ Σ.Μ.Υ.Ν. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ

Οι επιτυχόντες σπουδαστές στη ΣΜΥΝ, καλούνται να προσέλθουν την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 07.00 στο Φυλάκιο 1 (Φ-1) του Πολεμικού Ναυτικού στο Ν.Οχυρό Σκαραμαγκά. Από εκεί με τη συνοδεία βαθμοφόρων, θα μεταβούν με λεωφορεία στις εγκαταστάσεις της Σχολής για να ξεκινήσει η διαδικασία της κατάταξής τους στη ΣΜΥΝ.

Οι προς κατάταξη σπουδαστές δεν επιτρέπεται να έχουν μαζί τους την ημέρα της κατάταξης άλλα πολιτικά είδη πλην αυτών που φορούν, επιτρέπονται μόνο είδη ατομικής υγιεινής (σαμπουάν , αφρόλουτρο , οδοντόβουρτσα , οδοντόκρεμα , ξυριστικά , είδη υγιεινής εμμήνου ρήσεως , ατομικό νεσεσέρ) , εσώρουχα λευκού χρώματος καθώς επίσης και γραφική ύλη (τετράδιο στυλό, μολύβι) . Εξαιρέσεις γίνονται μόνο σε ειδικές περιπτώσεις και αφού δηλωθούν και εγκριθούν από το αρμόδιο προσωπικό της Σχολής (π.χ. λήψη φαρμάκων για λόγους υγείας, χρήση συγκεκριμένων ειδών για αποφυγή αλλεργιών, κλπ). Επίσης δεν επιτρέπεται κατά τη διάρκεια της προπαίδευσης από τους προπαιδευόμενους η κατοχή και χρήση κινητών τηλεφώνων και η κατοχή τιμαλφών (χρυσαφικά, σταυροί, αλυσίδες, σκουλαρίκια, ρολόγια, κλπ.) ενώ επιτρέπονται οι κάρτες για καρτοτηλέφωνα τα οποία διαθέτει η Σχολή και τα οποία μπορούν να χρησιμοποιούν για επικοινωνία με τους οικείους τους τις ελεύθερες ώρες τους.

Κατά τη διαδικασία της κατάταξης (έλεγχος παρουσίας και ταυτοποίηση των επιτυχόντων, έλεγχος και καταγραφή των στοιχείων τους, συλλογή των απαραίτητων δικαιολογητικών, παροχή οδηγιών), οι καταταγέντες σπουδαστές οφείλουν να παραδώσουν προς φύλαξη τα χρήματα σε τριμελή επιτροπή που θα έχει καθορισθεί για αυτό το σκοπό, καθώς απαγορεύεται η κατοχή χρημάτων κατά τη διάρκεια της προπαίδευσης που ακολουθεί, πλην μικροποσού (μέχρι 20 ευρώ).

Κατά την περίοδο της προπαίδευσης η οποία διαρκεί περίπου τέσσερις εβδομάδες και σε ημερομηνία η οποία θα γνωστοποιηθεί εγκαίρως, θα λάβει χώρα επισκεπτήριο στις εγκαταστάσεις της Σχολής. Κατά την διάρκεια της προπαίδευσης, οι προπαιδευόμενοι σπουδαστές παραμένουν συνεχώς εντός του στρατοπέδου της Σχολής.

Με την ολοκλήρωση της προπαίδευσης και με την εκ νέου παρουσία των οικείων τους, πραγματοποιείται σε προκαθορισμένη ημέρα και ώρα τελετή ορκωμοσίας, όπου πλέον οι προπαιδευόμενοι ορκίζονται ως Δόκιμοι Υπαξιωματικοί. Μετά την ορκωμοσία ακολουθεί ολιγοήμερη άδεια των Δοκίμων Υπαξιωματικών και αφού επανέλθουν εντάσσονται πλέον στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Σχολής.

Την ενημερωτική σελίδα όλα τα νέα που αφορούν τις Στρατιωτικές Σχολές μπορείτε να την δείτε εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr