Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 To YES Forum λέει ΝΑΙ στο Θαλάσσιο Τουρισμό την Τετάρτη 24 Μαΐου

To YES Forum λέει ΝΑΙ στο Θαλάσσιο Τουρισμό την Τετάρτη 24 Μαΐου

To YES Forum λέει ΝΑΙ στο Θαλάσσιο Τουρισμό με τη διοργάνωση του YES to Sea Tourism Forum την Τετάρτη 24 Μαΐου 2017 στη συνεδριακή αίθουσα «Νίκος Σκαλκώτας» στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών κατά τη διάρκεια του International Conference & Exhibition του Posidonia Sea Tourism Forum.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο διάλογος που ξεκίνησε στα πλαίσια των Ποσειδωνίων 2016 πρέπει να συνεχιστεί και ελπίζουμε ότι ολοένα και περισσότεροι θα αφουγκράζονται και θα υποστηρίζουν το όραμα και την προσπάθεια μας. 


Η προβλεπόμενη αναγέννηση του θαλάσσιου τουρισμού στην Ελλάδα έχει αναθερμάνει το ενδιαφέρον της νέας γενιάς στους κλάδους yachting, κρουαζιέρας και επιβατηγών πλοίων. Το YES to Sea Tourism Forum θα εξετάσει τις ευκαιρίες που προσφέρονται από αυτούς τους κλάδους και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να είναι επιτυχής σε αυτά. Αυτό θα επιτευχθεί μέσω ενός ανοικτού διαλόγου μεταξύ των συμμετεχόντων του συνεδρίου και των στελεχών της βιομηχανίας που θα συγκροτούν το πάνελ.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία των Ποσειδωνίων λαμβάνοντας μέρος σε μια περιήγηση στην έκθεση, σε ένα ακόμα συνέδριο yachting, αλλά και σε ένα networking cocktail που θα πραγματοποιηθεί μετά το πέρας του Forum.

Το ενδεικτικό πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στο http://yes-forum.com/indicative- program/

Η συμμετοχή στο YES to Sea Tourism Forum είναι δωρεάν αρκεί να κάνετε την εγγραφή σας στο http://www.yes-forum.com/registration

TΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ/FOITITIKANEA.GR ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ YES to Sea Tourism Forum 2017

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr