Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Stand up Science επικοινωνώντας την επιστήμη... αλλιώς!

Stand up Science επικοινωνώντας την επιστήμη... αλλιώς!

Οι Science Reactors εμφανίζονται και πάλι στο αθηναϊκό κοινό με δύο καινούργιες παραστάσεις Stand up Science (15 & 22 Μαρτίου 2017) στον πολυχώρο THE HUB EVENTS.

Με το γνωστό τους ύφος, κέφι και χιούμορ θα παρουσιάσουν απλά επιστημονικά θέματα στη μορφή του Stand up Science (κατά το πρότυπο του Stand up comedy) στοχεύοντας να αποδείξουν στο ευρύ κοινό πως ακόμη και η επιστήμη μπορεί να γίνει «απολαυστική». H ιδέα, ο σχεδιασμός και η όλη οργάνωση της ομάδας οφείλεται σε εμένα και είναι το αποτέλεσμα της 25ετούς παρουσίας και δραστηριότητας μου στον χώρο της Επικοινωνίας της Επιστήμης αλλά κυρίως της αγάπης μου για έναν άλλο τρόπο παρουσίασης της επιστήμης.   


Σε κάθε παράσταση έχουμε και έναν ξεχωριστό προσκεκλημένο: Τον Αριστοτέλη Ρήγα, γνωστό comedian με την «ανατρεπτική» κιθάρα του και τον Άρη Χατζηαντωνίου/bartender από τους MoMix σε molecular mixology. Και όποιος δεν ξέρει να μια καλή ευκαιρία να το πληροφορηθεί. Σίγουρα είναι κάτι ξεχωριστό, ενδιαφέρον και πρωτοπόρο.

Και όπως λέει ο Ιονέσκο «… μια χώρα ανθρώπων που δεν γελάνε και δεν χαμογελάνε, είναι μια χώρα χωρίς πνεύμα∙ όπου δεν υπάρχει γέλιο, υπάρχει οργή και μίσος».

Επισυνάπτεται το δελτίο τύπου και η αφίσα της παράστασης. Η όποια συνδρομή και προβολή θα είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς αυτή είναι και η πρώτη δική μας παραγωγή. 

Σας ευχαριστώ, εκ των προτέρων, για την υποστήριξη σας και θα χαρούμε να σας δούμε. Πρόσκληση οα σας περιμένει για όποια παράσταση επιθυμείτε να παρακολουθήσετε

Γενική είσοδος: 7,00€

Κρατήσεις θέσεων: The Hub Events 210‐3411009 & Viva.gr

https://www.viva.gr/tickets/theater/the‐hub‐events/epikoinonontas‐thn‐episthmh‐alliws/

Για τους πρώτους 25 κάθε παράστασης θα υπάρχουν εκπλήξεις.

TΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ/FOITITIKANEA.GR ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ Stand up Science Science Reactors

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr