Ξεκινά το Survival: Οι παίκτες έφτασαν στην παραλία - Όλη η ομάδα των Διασήμων (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξεκινά το Survival: Οι παίκτες έφτασαν στην παραλία - Όλη η ομάδα των Διασήμων (ΒΙΝΤΕΟ)

Το "Survival Secret" θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Σεπτεμβρίου, στις 19:50, με παρουσιαστή τον Κώστα Σόμμερ και οι "Διάσημοι" που θα δούμε στο νέο reality επιβίωσης αναχώρισαν για την παραλία της Κουρούτας.

Πριν λίγη ώρα, μάλιστα, όλοι μαζί ξεκίνησαν το ταξίδι τους για την Πελοπόννησο και ο Κωνσταντίνος Δρούλιας δημοσίευσε στα Instagram Stories του την πρώτη κοινή φωτογραφία τους πριν μπουν στο παιχνίδι.


Όπως θα δείτε, στο "Survival Secret" θα συμμετέχουν οι: Θάνος Πετρέλης, Τάσος Μπερδέσης, Πηγή Δεβετζή, Ντανιέλ Μπατίστα, Φιλίτσα Καλογεράκου, Κατερίνα Νάκα, Μαρία Ματσούκα, Γιάννης Αϊβάζης, Πωλίνα Τριγωνίδου, Γιώργος Μανίκας, Γιάννης Ζουμπαντής, Irene Trost και Κωνσταντίνος και Ηλίας Δρούλιας.

"We are ready survival time...!!", έγραψε ο ίδιος πάνω στην φωτογραφία.

Ντάνος και Μισθοφόρος τέσταραν το Survival

Φωτιά έχει πάρει το προηγούμενο διάστημα η τουριστική περιοχή της Κουρούτας στην Ηλεία μιας και εκεί στήνονται τα σκηνικά για το παιχνίδι επιβίωσης του καναλιού «Ε», Survival. Πόλος έλξης παραθεριστών αλλά και πρώην παικτών του Survivor, οι οποίοι με τη σειρά τους αποτελούν πόλο έλξης για τους φωτογράφους και τον κόσμο.

Ντάνος και Μισθοφόρος βρέθηκαν στην περιοχή σε ολιγοήμερες διακοπές χαλάρωσης, ενώ απόλαυσαν τον καφέ και το φαγητό τους στην Κουρούτα με φίλους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το νέο τρέιλερ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr