ΔΕΙΤΕ τι έκανε καθηγητής Πανεπιστημίου όταν το μωρό φοιτήτριας του άρχισε να κλαίει! ΔΕΙΤΕ τι έκανε καθηγητής Πανεπιστημίου όταν το μωρό φοιτήτριας του άρχισε να κλαίει!

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν οι φωτογραφίες με έναν καθηγητή σε Πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ που συγκίνησε με την κίνηση του!

Ο Σίδνεϊ Ίντζελμπεργκ διδάσκει επί 45 χρόνια. Σε μια πρόσφατη διάλεξη του για την οργανωτική συμπεριφορά στο Εβραϊκό Πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ, το μωρό μιας φοιτήτριας άρχισε να κλαίει!

Η κοπέλα έσπευσε να βγει από την αίθουσα για να μην ενοχλήσει τους συμφοιτητές της.


Ο καθηγητής την σταμάτησε, πήρε το μωρό και συνέχισε το μάθημα, έχοντας το στην αγκαλιά του! Η φωτογραφία- ντοκουμέντο δημοσιεύτηκε πρώτα στο Reddit, το οποίο σημείωσε ότι η φοιτήτρια και νεαρή μητέρα δεν είχε χρήματα για να προσλάβει μπέιμπι σίτερ.

Χρήστες στο διαδίκτυο έσπευσαν να σχολιάσουν, επιδοκιμάζοντας την πράξη του καθηγητή, χαρακτηρίζοντάς τον «υπέροχο άνθρωπο» και σημειώνοντας ότι «αυτός ο καθηγητής πραγματικά νοιάζεται για την εκπαίδευση των φοιτητών του». Η κόρη του 67χρονου καθηγητή, μιλώντας στο “Metro” είπε ότι αυτό δεν ήταν κάτι ασυνήθιστο για τον πατέρα της, καθώς έχει τέσσερα παιδιά και πέντε εγγόνια και είναι εξοικειωμένος με τα παιδιά. «Από τότε που διδάσκει σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα με ώριμους φοιτητές, επιτρέπει στις μητέρες να φέρνουν τα παιδιά τους, ακόμα και να τα θηλάζουν μέσα στην αίθουσα διδασκαλίας» πρόσθεσε.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr