Φοιτητής από τη Θεσσαλονίκη εξευτέλιζε τον άτυχο 20χρονο σπουδαστή Βαγγέλη Γιακουμάκη Φοιτητής από τη Θεσσαλονίκη εξευτέλιζε τον άτυχο 20χρονο σπουδαστή Βαγγέλη Γιακουμάκη

Φοιτητής από τη Θεσσαλονίκη εξευτέλιζε τον άτυχο 20χρονο σπουδαστή Βαγγέλη Γιακουμάκη

Στο φως νέο περιστατικό χειροδικίας

Ένας ακόμη συμφοιτητής του Βαγγέλη Γιακουμάκη, από τη Θεσσαλονίκη, είχε χλευάσει και επιτεθεί στον άτυχο σπουδαστή κατά τη διάρκεια εκδρομή τους στην συμπρωτεύουσα. Ο συγκεκριμένος νεαρός είχε απευθυνθεί κοροϊδευτικά προς τον Βαγγέλη και όταν εκείνος αντέδρασε, επιτέθηκε εναντίον του και άρχισε να τον χαστουκίζει κάτι που διακόπηκε μετά από την παρέμβαση καθηγητών και σπουδαστών.


Αυτό το περιστατικό χειροδικίας αποκαλύφθηκε μέσα από τον νέο κύκλο καταθέσεων φοιτητών της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, ήταν άγνωστο μέχρι σήμερα και το επόμενο χρονικό διάστημα, ο συγκεκριμένος νεαρός αναμένεται να κληθεί να δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανοίξει ο τελευταίος κύκλος καταθέσεων για τους γονείς του Βαγγέλη αλλά και για μία κοπέλα από την Κρήτη για την οποία ο 20χρονος φέρεται να είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για εκείνη. Ύστερα από την ολοκλήρωση των παραπάνω καταθέσεων, δηλαδή σε περίπου δύο με τρεις εβδομάδες, θα ολοκληρωθεί ο σχηματισμός της δικογραφίας. Ο δικηγόρος της οικογένειας Γιακουμάκη έχει ζητήσει να την πάρει στα χέρια του όσο το δυνατόν συντομότερα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr