Συναγερμός της ΕΛ.ΑΣ. για τον αγνοούμενο φοιτητή ύστερα από ρούχα και παπούτσια που βρέθηκαν

Καρδιοχτύπι προκάλεσε μία εξέλιξη στην περιοχή των Ιωαννίνων, για τον αγνοούμενο 20χρονο φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη. Μία γυναίκα ενημέρωσε  τους συνεργάτες του "Φως στο Τούνελ", ότι εντόπισε στην παραλίμνια περιοχή, 2 χιλιόμετρα από τη Γαλακτοκομική Σχολή, ανάμεσα σε καλαμιές, ένα ζευγάρι μαύρα δερμάτινα αθλητικά μποτάκια με κορδόνια νούμερο 43, μάρκας FILA.

Λίγο πιο κοντά ανακάλυψε και ένα μπλε τζιν παντελόνι. Η γυναίκα έστειλε τις φωτογραφίες των ευρημάτων στην εκπομπή "Φως στο Τούνελ" και ειδοποίησε την Αστυνομία που έσπευσε στον τόπο για έρευνα. Οι αστυνομικοί που πήραν τα παπούτσια και το παντελόνι για έλεγχο, ερεύνησαν την περιοχή αλλά δεν βρήκαν κάτι άλλο. Σύμφωνα με τους συγγενείς τα μποτάκια του Βαγγέλη ήταν νούμερο 44-45 και μάρκας Boxer, ενώ από τον έλεγχο που διενήργησε  Αστυνομία, όντως δεν προέκυψε τα ρούχα και τα παπούτσια αυτά να ανήκουν στον αγνοούμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του News247 στην παραλίμνια περιοχή έχουν βρεθεί ξανά αυτές τις ημέρες πεταμένα ρούχα και παπούτσια και ακολούθησε συλλογή τους και εξέταση με αρνητικό όμως αποτέλεσμα. Σε ότι αφορά την περιοχή του Μοναστηρακίου, όλες οι κάμερες ελέγχθηκαν και δεν προέκυψε κάτι αξιοποιήσιμο, ενώ υπήρξαν τα τελευταία 24ωρα πάλι κάποιες μαρτυρίες για την ίδια περιοχή, οι οποίες σύμφωνα με τις Αρχές όμως δεν φαίνεται να έχουν βαρύτητα.


Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr